Καλάβρυτα Τώρα: Είσαι ανεπιθύμητος ..Ξεπούλησες την Ελλάδα

Αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στην πόλη των Καλαβρύτων.
Πλήθος διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό. Ακούσθηκαν συνθήματα όπως: ” Είσαι ανεπιθύμητος στην ιερή αυτή γη”, ” Ξεπούλησες την Ελλάδα” .
Σύμφωνα με πληροφορίες αγανακτισμένοι πολίτες λυντσάρησαν τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου..”ουστ Κολαούζο, φύγε από δω..” του φώναζαν.

Ο κ . Παπαιωάννου έκανε το λάθος να απομακρυνθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του και μετέβη με ελικόπτερο Super Puma…
Μείνετε συντονισμένοι

Σχόλια

  1. Η ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δειτε ποιοί έκαναν το επεισόδιο με το σχετικό τους δελτιο τύπου
    http://www.pamet.gr/deltiatypou/vitalis%20kalavryta%2028%205%2011.php
    Τι είναι το ΠΑΜ δείτε στο
    http://www.pamet.gr/index.php
    Για να καταλάβουν όλοι τις ανοησιες που γραφονται στο μπλογκ και που μεμονωμενα περιστατικα γραφικών τα βαφτίζουν ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτύνουν ὅλοι οἱ Ἕλληνες, δέν βρέχει Ἀνώνυμε 10:16!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη δημοκρατία μπορεί ο καθένας να λέει την αποψή του και να προβάλει την δική του απτική χωρίς να αναγκάζει τους άλους να την ενστερνιστούν.
    Βλέπω ότι μερικοί είναι νοσταλγοί ανωμάλων καταστάσεων, επιθυμούν τη λογοκρισία και τη φίμωση της ελεύθερης άποψης.
    Απο την μεριά μου θα ήθελα να δώ και ρεπορτάζ που να αποδεικνύει ότι το post δεν είναι αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα αναφέρεται στις εφημερίδες ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=41&mid=18&issueId=23188
    και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=41&mid=18&issueId=23191
    χωρίς να αναφέρεται περιστατικό με τον Παπαιωάννου.
    Αναφορικά με τη μετακίνηση με ελικόπτερο δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμτό όταν μαλιστα ο έλληνας πρωθυπουργός συνοδεύει τον ομόλογο του καναδό και τη συζυγό του
    http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=14364
    Το post είναι εν μέρει αληθές αλλά πολύ τραβηγμένο και δίνει (μάλλον σκόπιμα) λάθος εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Φυγαδεύτηκε", όπως ψευδώς γράψατε ο Παπανδρέου με ελικόπτερο?
    "Λιντζάραν" , όπως ψευδώς γράψατε τον Παπαϊωάννου?
    Αυτό δεν είναι blog έχω μάτια και βλέπω. Αυτό είναι blog, "δεν αντέχω να λέω την αλήθεια" και "διαστρεβλώνω τα γεγονότα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως έχετε την εντύπωση ότι 2.500 χιλιάδες ευρισκόμενοι στα Καλάβρυτα την περασμένη Κυριακή όπου πήγε ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι τυφλοί και κουφοι? Να είστε σίγουροι ότι και μάτια έχουν και αυτιά έχουν και κυρίως ήταν παρόντες. Τώρα έχουν και κρίση για την αξιοπιστία των blogs που γράφουν όλα αυτά τα ψεύδη, περί λιντσαρίσματος και προπηλακισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για δες εδώ αγαπητέ φίλε
    Καλάβρυτα:"Είστε ανεπιθύμητος"- Παρά τον ισχυρό αστυνομικό κλοιό κάτοικοι αντέδρασαν στην επίσκεψη Παπανδρέου
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/71752
    Παρά τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί χθες στα Καλάβρυτα, κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να προσεγγίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου και να του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική που ακολουθεί. Αρκετοί, πάντως, ήταν αυτοί που είχαν συγκεντρωθεί για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.

    Στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων, την ώρα που περπατούσε ο κ. Παπανδρέου περιστοιχιζόμενος από ισχυρή συνοδεία, ο Σταύρος Βιτάλης πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου φώναξε προς τον πρωθυπουργό: «Είστε ανεπιθύμητος. Φύγετε από εδώ και δώστε ελπίδα στο λαό». Ο κ. Βιτάλης απομακρύνθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς.

    Στο λόφο του Καπή, αρκετοί ήταν οι Καλαβρυτινοί που προσέγγισαν τον Γ. Παπανδρέου, υπενθυμίζοντάς του το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων που ακόμη εκκρεμεί.Ορισμένοι πολίτες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, φώναζαν συνθήματα όπως «μας πήρες τη σύνταξη» και «πούλησες την Ελλάδα».

    Στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, εργαζόμενοι και γιατροί, είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του κτιρίου, όπου είχαν αναρτήσει πανό και μαύρες σημαίες ζητώντας να μην κλείσει. Στο πανό αναγραφόταν το σύνθημα: «Όχι στη νέα εκτέλεση των Καλαβρύτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.