Παρασκευή και 13...

"Μακελειό" στην Βουλή από τον Πάνο Καμμένο.
"Σήμερα ζούμε το πρώτο επεισόδιο του «Παρασκευή και 13». Δώδεκα επεισόδια έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο. Η σημερινή συνεδρίαση απεδείχθη ότι είναι το μεγαλύτερο θρίλερ ουσιαστικά της Μεταπολίτευσης. Από σήμερα ξέρουμε ποιος ήταν ο Κρούγκερ στον «Εφιάλτη με τις λεύκες».
Βεβαίως, είναι η στιγμή που θα πρέπει να ακουστούν όλοι, γιατί εδώ απεδείχθη σήμερα με την ομιλία του Υπουργού Δικαιοσύνης -ο οποίος επί δέκα πέντε χρόνια δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές- ότι σ’ αυτόν τον τόπο Πρωθυπουργός ουσιαστικά επέβαλε συμφωνίες για συγκεκριμένα εκδοτικά επιχειρηματικά συμφέροντα και την ίδια στιγμή έφτιαχναν το σύστημα, τη λάσπη σε όλη τη Βουλή." 
Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος.
Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συγκλονιστική ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή, για τη διερεύνηση της υπόθεσης “SIEMENS”.


Σχόλια

  1. Μπραβω Πάνο Καμμένε ΠΟυ ειναι οι άλλοι που ειναι Ο Καραμανλής Γιατι τους Κάλυψε γιατι πηρε πίσω "το Ο Αρχιερέας της διαπλοκής" Το ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει απο ευγένια.
    Τώρα εδω που τα λέμε καλα σου είπε η Γυναίκα σου μην αρχίσεισ τις Φωνές.
    Πρόσεχε Πάνο Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν αστιεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πιάσουμε επιτέλους, τον Μίτο της Αριάδνης, να καθαρίσουμε τη σαπίλα, τα βρύα και τις λειχήνες.
    Ας ξυνήσουν επιτέλους οι Έλληνες και δούμε καθαρό ουρανό με τον ήλιο να ξαναπαίρνει το κανονικό του χρώμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.