κ. Πάγκαλε για τις δηλώσεις σας, φταίνε τα Blogs;;


"Ξαναχτύπησε" ο κ. Πάγκαλος, αυτή την φορά με χθεσινό άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Και τι δεν είπε ...
Πριν διαβάσατε τα κυριότερα σημεία του άρθρου του κ. Πάγκαλου, σας παραθέτουμε ένα βίντεο με απίστευτες κατά καιρούς δηλώσεις.
Διερωτόμαστε κ. Πάγκαλε, για όλα αυτά που έχετε δηλώσει και έχουν σχολιασθεί και δημοσιευθεί, φταίει  "το καλύτερο δίκτυο blogs (πάντα ανώνυμο)" που το διαθέτουν διάφοροι εκβιαστές και οι ακροδεξιοί" ;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τα ανώνυμα blogs είναι σαν να γράφεις νύχτα στους τοίχους ένα καινούργιο σύνθημα κάθε 10 λεπτά, χωρίς να σε βλέπει κανείς και χωρίς, φυσικά, να υπογράφεις. Αυτή, ακριβώς, η ανωνυμία μετέτρεψε τα blogs από έμβλημα της ελευθερίας της έκφρασης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού και συνωμοσιολογίας.
Εξαντλείται, πολλές φορές, στα βασικά ρήματα (κατά προτίμηση όσα έχουν σχέση με σεξουαλικές πράξεις) και τις συνήθεις βρισιές.
Σήμερα, το καλύτερο δίκτυο blogs (πάντα ανώνυμο) το διαθέτουν διάφοροι εκβιαστές και οι ακροδεξιοί που δεν έχουν αποδεχθεί τα κοινοβουλευτικά πλαίσια. Και αυτό γίνεται στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. Το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν υποχρεώνει ούτε καν την αναγραφή του ονόματος του διαχειριστή ενός blog. Τα ανώνυμα blogs δεν είναι «δημοσιογραφία των πολιτών», αλλά «δημοσιογραφία των εκβιαστών». 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του κ. Πάγκαλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.Βρε παιδες,αφηστε ησυχο τον ερμο θοδωρη.του δοθηκε ενα ΔΩΡΟ,η ΖΩΗ,και δεστε πως το καταντησε αυτο το δωρο.Φανταστητε τι σκουλικια θα ξεπηδισουν απ αυτο το αδειο κουφαρι.Και αν πιστευουμε οτι το μεσα(ψυχη) αντανακλα και το εξω,τοτε λυπηθειτε τον,αφηστε τον ησυχο να σβυσει ενα απογευμα στο εξοχικο του τη τζια.Συγχωρεστετον,εζησε μεσα στη βρωμα και την εξαθλιωση,για φαντασου αυγουστο στη τζια να πινει τα κρασια του και απο τα προγουλια του να ρεει ο ιδρωτας...ΘΕΕ ΜΟΥ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.