Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Λουκέτα παντού...
Εκμεταλλευτήκαμε την Κυριακή του Πάσχα, που η Αθήνα ήταν άδεια, να κάνουμε μια βόλτα στο Κολωνάκι και να δούμε πόσα μαγαζιά έβαλαν λουκέτο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Σοκαριστήκαμε. Στις οδούς ΗρακλείτουΤσακάλωφΠινδάρου -δηλαδή στην καρδιά του Κολωνακίου- το ένα λουκέτο δίπλα στο άλλο. Με άλλα λόγια, ΠΤΩΧΕΥΣΕ και ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! Αυτή είναι η πολιτική «σωτηρίας» που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Όχι μόνο ο θάνατος του εμποράκου αλλά και του μεγαλέμπορου! Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή γραμμή δεν πλήττει μόνο μια τάξη, αλλά όλους τους Έλληνες, τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθούμε. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι εθνική προς αποκλειστικό όφελος μιας αλλοτριομορφοδίαιτης ολιγαρχίας…
Δείτε το βίντεο εδώ: tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.