Οι μυστικές συνάντησεις Σόρος, Ρουμπίνι,Παπακωσταντίνου...

Γιατί άραγε κρύβουν τις συναντήσεις Σόρος,Ρουμπίνι Παπακωσταντίνου και δεν μας ανακοινώνουν τι είπαν;
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Παπακωνσταντίνου συμμετείχε στη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με τον μεγαλοεπενδυτή και "γκορού" των διεθνών αγορών κ. Σόρος στην Αθήνα. Το υπουργείο Οικονομικών δεν ανακοίνωσε το αντικείμενο της συνάντησης.
Είχε ωστόσο προηγηθεί την Κυριακή ένα δείπνο στο...
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το οποίο δεν ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ. Στο δείπνο παρακάθισαν μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωνσταντίνου (δίπλα στον κ. Σόρος), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ και πρόεδρος της ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. Π. Ευθυμίου, ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Σ. Μάνος.
Νωρίτερα, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο κ. Παπακωνσταντίνου συμμετείχε σε συνέδριο για τις εξελίξεις διεθνείς αγορές που διοργάνωσε ο οίκος Ambrosetti στο χωριό Τσερνόμπιο της Ιταλίας. Το φόρουμ φιλοξενήθηκε στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Villa d’ Este, ένα αναγεννησιακό παλάτι που βρίσκεται πάνω στη λίμνη Κόμο και χαρακτηρίζεται η «Εδέμ Της Μεσογείου» για πλούσιους και διάσημους από όλο τον κόσμο.
Στη διήμερη συνάντηση ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σταρ-οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπίνι ο οποίος έχει πολλάκις «προφητεύσει» τη χρεοκοπία της Ελλάδας. 
Τι σκοπούς εξυπηρετούν οι φανερές και μυστικές συνομιλίες του πρωθυπουργού και του Παπακωσταντίνου με όλους αυτούς τους περίεργους τύπους. 


Σχόλια