Στέλνουν ορκωτούς εκτιμητές να ασχοληθούν με την αποτίμηση ..για το ξεπούλημα του αεροδρομίου.. Ν.Καζαντζάκης



Από τις 14 Απριλίου πρώτοι εμείς  είχαμε αναρτήσει την είδηση ότι επισπεύδουν το ξεπούλημα του αεροδρομίου.. Ν.Καζαντζάκης και ότι αναστάτωση έχουν  προκαλέσει στους υπαλλήλους της ΥΠΑ Ηρακλείου οι πληροφορίες που  αναφέρουν ότι την ερχόμενη βδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο αρμόδια επιτροπή από την Αθήνα η οποία έχει εντολή να δει από κοντά και να αποτιμήσει την αξία του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης

Σήμερα  17 Απριλίου -λίγες μέρες μετά- το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» http://www.mesogios.gr/
έρχεται δυστυχώς να μας επιβεβαιώσει αφού με τίτλο ΠΩΛΕΙΤΑΙ το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αναφέρει ότι  μπαίνουν στην τελική ευθεία όπως φαίνεται, από την κυβέρνηση, οι διαδικασίες, για την «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας». Πιστή στις υποσχέσεις που έχει δώσει στην τρόικα, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας προσπαθεί να ολοκληρώσει έως τον Ιούνιο τη διαδικασία της απογραφής προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει στους πλειστηριασμούς για την εξεύρεση των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2013. Η εφημερίδα αναφέρει  ότι σε αυτό το πλαίσιο, έρχονται στο Ηράκλειο εντός της εβδομάδος -πιθανότατα και σήμερα-ορκωτοί εκτιμητές προκειμένου να ασχοληθούν με την αποτίμηση του διεθνούς αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», το οποίο εντάσσεται στο πακέτο των 7 δισ.
 Παράλληλα, όμως προχωρούν και οι διαδικασίες, για τα υπόλοιπα  τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη, όπως το λιμάνι του Ηρακλείου και η πρώην αμερικανική Βάση Γουρνών.
 

Σχόλια