Ο Καρατζαφέρης υπερασπίζεται τον Καραμανλή !!!

Αποκλειστική φωτογραφία από μελλοντική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Είναι άκομψο ένας αλεξιπτωτιστής, να κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό είπε  για την απογραφή και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στον REAL Fm.
Αναφερόμενος στην απογραφή, ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «δεν είναι μόνο το θέμα, αλλά και ποιος κάνει την κριτική. Την κάνει ένας άνθρωπος που ουδέποτε ήταν στη ΝΔ και κατηγορεί τον μακροβιότερο πρόεδρο και πρωθυπουργό της ΝΔ».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διερωτήθηκε ποια είναι τα οφέλη αυτής της επίθεσης... επισημαίνοντας ότι «όταν ο Κ. Καραμανλής γινόταν αρχηγός και πρωθυπουργός, ο νυν αρχηγός της ΝΔ βρισκόταν εκτός κόμματος». Ο ίδιος παραδέχθηκε πως εκείνη την περίοδο έγιναν λάθη, ενώ τάχθηκε κατά των πομπωδών εκφράσεων που χρησιμοποίησαν τόσο ο Κ. Καραμανλής το 2004, όσο και ο Γ. Παπανδρέου το 2009 για να κερδίσουν την εξουσία και κατέληξε: «Τα λάθη δυστυχώς επαναλαμβάνονται».

Ο Καρατζαφέρης βγήκε να υπερασπιστεί τον Καραμανλή!
Ο υπερασπιστής των «δικών μας παιδιών» στην οριακή εκλογική μάχη του 2000 και ο εμπνευστής της «Σαλώμης».το σχέδιο Ανάν και το Βουκουρέστι»… Έγινε κριτική στην οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων Καραμανλή όχι στον ίδιο. Αν δεν κάνουμε λάθος στην ερώτηση ποια ήταν τα μεγαλύτερα λάθη του Καραμανλή, ο Χ. Λαζαρίδης απάντησε όλο νόημα «
Όψιμος πόνος για τον  Καραμανλή από τον Καρατζαφέρη. Στον πρώην πρωθυπουργό το ΠΑΣΟΚ έχει επιφυλάξει πρωτόγνωρη χλεύη, δριμεία κριτική και απίστευτη μανία , η οποία γινόταν εντονότερη παρά τη σιγή ασυρμάτου του πρώην πρωθυπουργού. Και ποιοι άσκησαν την κριτική; Όχι μόνο αλεξιπτωτιστές, αλλά και πεζικάριοι, της αεροπορίας, ναυτικοί δόκιμοι, αδόκιμοι περαστικοί, επιμελώς τυχάρπαστοι, ατημέλητοι αφισοκολλητές, της προσκολλήσεως και του σαματά, όσοι δεν είχαν άλλη δουλειά, άπαντες μίλησαν για τα «εγκληματικά λάθη» της διακυβέρνησης Καραμανλή  που «οδήγησαν τη χώρα στο αδιέξοδο».
Τι έκανε τότε ο κ. Καρατζαφέρης; Μήπως υπερθεμάτιζε από την τηλεοπτική του συχνότητα;
Και γιατί είναι κακό να είναι κανείς νέος στη ΝΔ; Χρειάζεται πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από τον ΛΑΟΣ ; Ή μήπως δια να ομιλεί κανείς πρέπει να προέρχεται από δεξιό τζάκι;
Διότι παραφράζοντας τη γνωστή ατάκα, δεν είναι αρετή να είσαι από τζάκι, δεν είναι κακό να είσαι νέος στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Στη σκέψη του Προέδρου του ΛΑΟΣ δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τα ψηφαλάκια. Γνωρίζοντας την εκτίμηση που απολαμβάνει ο Κ. Καραμανλής σε μεγάλη μερίδα αυτοαποκαλούμενων  «δεξιών ψηφοφόρων» ψαρεύει στα θολά νερά. Παλιά του τέχνη κόσκινο. Παράλληλα αποφεύγει να μας θυμίσει ότι επί Κ. Καραμανλή «διαφώνησε» και έφυγε από τη ΝΔ.  Ιστορικές λεπτομέρειες.
Και να μην υπήρχε ο ΛΑΟΣ,  η ΝΔ  θα έπρεπε να τον  εφεύρει. Παρά τη φαινομενική «ζημιά» που προκαλεί η παρουσία του, στην πραγματικότητα και σε βάθος χρόνου, η ύπαρξη του είναι πολλαπλώς ωφέλιμη, ιδίως στους αντιπολιτευτικούς καιρούς…
Μικρός Οδυσσέας

Σχόλια