Αποφασίζομεν και αναθέτομεν και δεν ρωτάμε και κανένα...

Η είδηση δεν είναι πρωταπριλιάτικη και είναι σοβαρή
Κατατέθηκε χθες στην Βουλή σχέδιο νόμου  για την αναμόρφωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) και την αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας των ΔΕΚΟ.
Το νομοσχέδιο εισάγει και μια  οργανωτική αλλαγή στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, με την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.
Δείτε προσεκτικά τι προβλέπει αυτό το σχέδιο νόμου και για τι αναμορφώσεις μιλάμε..
Προσέξτε τι καθήκοντα και αρμοδιότητες έχει, σύμφωνα με το Άρθρο 6 σελ.6, το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  ΟΔΔΗΧ:
η) Αναθέτει με σύμβαση έργου ή ανεξαρτήτων υπηρεσιών, εφόσον το κρίνει αναγκαίο και μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, καθήκοντα χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων σε ημεδαπά ή αλλοδαπά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ύστερα από διαγωνισμό ή χωρίς διαγωνισμό.
Τόσο ωραία, τόσο καθαρά και με τέτοια διαφάνεια θα ανατίθενται συμβάσεις έργου από τον ΟΔΔΗΧ...
Το Διοικητικό  Συμβούλιο του  ΟΔΔΗΧ θα υπογράφει συμβάσεις, με ή χωρίς διαγωνισμό, έτσι αέρα πατέρα.
Αποφασίζομεν και αναθέτομεν και δεν ρωτάμε και κανένα...

Σχόλια

  1. Οταν «υψηλά ιστάμενοι» κανουν τη λεηλασία τρόπο ζωης,
    δημιουργούν και το νομικό πλαίσιο που τους την
    επιτρέπει και τον κώδικα ηθικής που την συγχωρεί.
    -- Φρειδερίκος Μπαστιά 1801 - 1850

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.