Κάνει καμάκι η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Γιατί ο Γιώργος Κατατζαφέρης δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις;
Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή…
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού διέδιδε ότι ήταν σε συζητήσεις για προεκλογικές συνεργασίες και κοινή κάθοδο απ’ ευθείας με τον Σαμαρά. Μάλιστα οι διαρροές αυτές έγιναν πρώτο θέμα σε κεντρικές τηλεοπτικές εκπομπές όπου -όλως τυχαίως- προσκεκλημένος και σχολιαστής ήταν μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Συνήθως οι συγκυβερνήσεις και οι συνεργασίες θέλουν δυό.
Έσκασε λοιπόν σαν βόμβα η επικότερη δημοσκόπηση στην ιστορία του Γιώργου Καρατζαφέρη που... τον απογειώνει στο 9%. Κολοσσιαία άνοδος, που βέβαια δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως άνθρωπος της πιάτσας, αποκλείεται να μην γνώριζε, έστω να είχε μία αίσθηση αυτών των δεδομένων. Αποκλείεται επίσης να είχε τέτοια αποδοχή και να μην το είχε πάρει …είδηση!
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ξέρεις ότι φτάνεις σε ποσοστά …εξουσίας και εσύ να τρέχεις να μιλάς για ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ συνεργασίες! Αντίθετα, κάθεσαι, απολαμβάνεις και περιμένεις τους γαμπρούς να σου χτυπήσουν την πόρτα! Κάνει καμάκι η Σίντυ Κρώφορντ;
Άρα λοιπόν δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, για κάποιον λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει και τρέχει να προσδεθεί σε ένα κόμμα που …κοντεύει να το φτάσει δημοσκοπικά,
ή
Η εν λόγω δημοσκόπηση έχει τον χαρακτήρα του γραφείου συνοικεσίων: Πάρτε την βρε παιδιά τη νύφη, μην την φτύνετε, έχει κρυφά χαρίσματα!
Κάποιοι κακόπιστοι όμως λένε ότι το ισόγειο έχει χωριστεί σε διαμερίσματα… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ροντούλης, ο Βορίδης αλλά και ο Άδωνις, χειροκροτούσαν μετά μανίας τον Καμμένο μετά την ομιλία – κόλαφο στην βουλή για τα νησιά.
Αμφιβάλλετε; Για θυμηθείτε τι έλεγε ο Άδωνις για τον “κομμουνιστή” Καμμένο μετά τις αυτοδιοικητικές; Εμ πως είναι δυνατόν τώρα να τον αποθεώνεις, όταν μάλιστα λείπει ο …διαχειριστής;

Σχόλια