Ποιός εγκέφαλος έγραψε αυτό το άρθρο κ.Καστανίδη;

Στο Άρθρο 5, το οποίο εισάγεται αποκλειστικά για τα blogs, των οποίων οι διαχειριστές είναι "σωματικώς παρόντες" στην Ελλάδα, αλλά τα "συστήματα πληροφορικής" βρίσκονται σε άλλη χώρα (δηλαδή οι servers του blogger, της wordpress), λέει:
Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.
Η (προσχηματική) διαβούλευση, τελειώνει σήμερα και φυσικά, οι εμπνευστές του νομοσχεδίου, θα τη γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, αν και οι αρνητικές γνώμες στη διαβούλευση αγγίζουν το 100% !!! Παρά την απόλυτη εναντίωση, σύσσωμου του ελληνικού λαού, το ν/σ θα εισαχθεί προς συζήτηση ! Μας δουλεύετε κύριοι; ΝΑΙ, είναι η απάντηση.
Οπότε, μένει να δούμε τεκμηριωμένες αντιδράσεις στη Βουλή, από γνώστες της λειτουργίας του διαδικτύου κι όχι παπάδες, καλόγριες και λοιπούς άσχετους.

Ταχάλια 
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3443.html 

Σχόλια