Πόσο κόστισε η ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Σάμου;


Πόσο κόστισε η ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Σάμου;Μας κάνει εντύπωση κάθε μέρα που προχωρούμε την έρευνα που κάνουμε για το Νοσοκομείο της Σάμου αυτά που βρίσκουμε και μας κάνουν να γαίνουμε από τα ρούχα μας!

Ανακαλύψαμε πως το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Σάμου το 2008 επί Διοίκησης του κ. Ηλία Φλογέρα κατασκευάστηκε ένα καλαίσθητο site (ιστοσελίδα) όπου είχε σκοπό όπως φανταζόμαστε την άμεση και καλύτερη πληροφόρηση των επισκεπτών στο διαδύκτιο.

Ψάχνοντας όμως διαπιστώσαμε πως εκτός από κάποιες λίγες βασικές πληροφορίες που είχε (δεν έχουν και κανένα νόημα 3 χρόνια μετά) δεν είχε αναρτυθεί εδώ και 3 χρόνια περίπου καμία ανακοίνωση εκτός από τους 2 διεθνείς διαγωνισμούς που έγιναν για την καθαριότητα του νοσοκομείου και του κέντρου υγείας Καρλοβάσου και που όπως γνωρίζουμε στοίχησαν στον έλληνα φορολογούμενο περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ!!!

Μάλιστα διαπιστώσαμε πως και η καινούρια διοίκηση δεν έχει χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα για να ενημερώνει τον πολίτη και αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρία (Minimal - Διαφημιστική) που δημιούργησε την σελίδα αυτή έχει την έδρα της στην Κατερίνη Π. Βαρδάκα 14 Κατερίνη 60100 | Τηλ.: 23510 39999 begin_of_the_skype_highlighting              23510 39999      end_of_the_skype_highlighting, τόπο καταγωγής του κ. Φλογέρα!

Μήπως η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου θα πρέπει να μας ενημερώσει πόσο στοίχησε αυτή η ιστοσελίδα στον έλληνα φορολογούμενο;

Υ.Γ. Με τιμολόγια....για να μην ξεχνιόμαστε!
Μας κάνει εντύπωση κάθε μέρα που προχωρούμε την έρευνα που κάνουμε για το Νοσοκομείο της Σάμου και αυτά που βρίσκουμε, μας κάνουν να βγαίνουμε από τα ρούχα μας!

Ανακαλύψαμε πως το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Σάμου το 2008 επί Διοίκησης του κ. Ηλία Φλογέρα κατασκευάστηκε ένα καλαίσθητο site (ιστοσελίδα) όπου είχε σκοπό όπως φανταζόμαστε την άμεση και καλύτερη πληροφόρηση των επισκεπτών στο διαδύκτιο.

Ψάχνοντας όμως διαπιστώσαμε πως εκτός από κάποιες λίγες βασικές πληροφορίες που είχε (δεν έχουν και κανένα νόημα 3 χρόνια μετά) δεν είχε αναρτηθεί εδώ και 3 χρόνια περίπου, καμία ανακοίνωση εκτός από τους 2 διεθνείς διαγωνισμούς που έγιναν για την καθαριότητα του νοσοκομείου και του κέντρου υγείας Καρλοβάσου και που όπως γνωρίζουμε στοίχησαν στον έλληνα φορολογούμενο περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ!!!
Μάλιστα διαπιστώσαμε πως και η καινούρια διοίκηση δεν έχει χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα για να ενημερώνει τον πολίτη και αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρία (Minimal - Διαφημιστική) όπου δημιούργησε την σελίδα αυτή έχει την έδρα της στην Κατερίνη Π. Βαρδάκα 14 Κατερίνη 60100 | Τηλ.: 23510 39999 begin_of_the_skype_highlighting              23510 39999      end_of_the_skype_highlighting, τόπο καταγωγής του κ. Φλογέρα!
Μήπως η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου θα πρέπει να μας ενημερώσει πόσο στοίχισε αυτή η ιστοσελίδα στον έλληνα φορολογούμενο;
Υ.Γ. Με τιμολόγια....για να μην ξεχνιόμαστε!
NOSITE1NOSITE2NOSITE3NOSITE4NOSITE5
http://www.samiakignomi.gr
Το είδαμε ΕΔΩ

Σχόλια