Πυρά εκ των έσω στο ΠΑΣΟΚ για τις περικοπές στην ΕΛΑΣ, μόλις δυο μέρες πριν..


"Προφητική" (δυστυχώς) επερώτηση κατέθεσαν μόλις πριν 2 ημέρες 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή, σχετικά με τις αδικαιολόγητες δραστικές περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των Αστυνομικών Υπηρεσιών.
Ειδική μνεία γίνεται στην ερώτηση για την ομάδα ΔΙΑΣ:
"Οι περικοπές δαπανών για την συντήρηση των οχημάτων,
την επισκευή των ζημιών, την αδυναμία τροφοδοσίας με καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων και την θέρμανση των υπηρεσιών και τέλος τις σοβαρές ελλείψεις στην κάλυψη των αναλώσιμων υλικών και ειδών ατομικής προστασίας για μονάδες, όπως η ΔΙ.ΑΣ., καθιστούν, τόσο τον προγραμματισμό, όσο και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της αστυνομίας προβληματική και σε κάθε περίπτωση επηρεάζουν το αξιόμαχο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ."
Το ερώτημα που τίθεται από τους 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι:
Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για να ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία με τους αναγκαίους πόρους για την κανονική και αξιόμαχη λειτουργία των υπηρεσιών και για την αποκατάσταση της επιχειρησιακής της ετοιμότητας κοντά στους πολίτες;

Σχόλια

  1. Η Αστυνομία για να είναι σωστή κι αξιόμαχη πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με την καταδίωξη των εγκληματιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.