Πολύς κόσμος έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη

Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο Κολωνάκι
O κ. Πεταλωτής επιτίθεται ως συνήθως στη ΝΔ:
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την προγραμματισμένη μέσω Διαδικτύου συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο κ. Πεταλωτής
έκανε λόγο για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο, τονίζοντας ότι είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει «αγανακτισμένοι πολίτες». «Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες» σημείωσε και τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία, σε πλήρη αντίθεση με την πάγια πρακτική του ΠΑΣΟΚ, που θυμάται όλος ο κόσμος, καταδίκασε και καταδικάζει κάθε φαινόμενο και κάθε μορφής βία. Όπου και αν συμβαίνει, από όπου και αν προέρχεται, όποιον και αν στοχεύει, όποια αίτια και αν έχει, όποια πρόφαση και αν επικαλείται. Το είπαμε πολλές φορές έως τώρα και δεν παύουμε να το επαναλαμβάνουμε. Η εμμονή των κυρίων Πεταλωτή και Καρχιμάκη, στους μονότονους ισχυρισμούς τους, παρά τις αλλεπάλληλες ξεκάθαρες τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει πολιτικό θράσος. Αποβλέπει στην πρόκληση πόλωσης και φανατισμού και καθίσταται, πλέον,  ύποπτη».

Σχόλια

  1. Περιμένω εναγωνίως την ημέρα που θα επισκεφθούν το σπίτι του τέως και του αντί αυτού. Τότε θα δημοσιευθεί αντίστοιχο άρθρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχασετε και τον Μισέλ
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2967.html
    να γυρίσει πίσχ το ΕΚΑΣ
    Αρίστο για αυτα τα ρεζιλίκια δεν λες τιποτα.
    Για αυτά δεν έχεις μάτια και φυσικά δεν τα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιάζεσαι αγαπητέ βιάζεσαι
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/o_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρίστο δεν βιάζομαι 8.17 στο έστειλα και το ανάρτησες 8.56.
    Και φυσικά το ανέβασες βλέποντας με τα γαλάζια σου ματάκια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.