Συνειδητά μας πήγε στο ΔΝΤ ο Παπανδρέου, λέει το 66,9%!!!

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις συναντήσεις που είχε  με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, επιμένει να ζητά η Νέα Δημοκρατία. «Τα ερωτήματα είναι ανοιχτά» επανέλαβε χθες ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι «περιμένουμε τις απαντήσεις του κ. Παπανδρέου». Χθες στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της ΜΡΒ για τη “Realnews, οι πολίτες δικαιώνουν τη στάση της «δημοκρατίας» που έγραφε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κινείται από ψέμα σε ψέμα, καθώς πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός συνειδητά  παραπλάνησε τη χώρα και συνειδητά μας οδήγησε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε ποσοστό 66.9%». Την ώρα που σε όλες οι μετρήσεις η κυβέρνηση καταρρέει, το διεθνές  κατεστημένο  των media προσπαθεί να του προσφέρει σανίδα σωτηρίας. Οι «Financial Times» σε κύριο άρθρο τους προβλέπουν πρόωρες εκλογές, τις οποίες όμως εκτιμούν πως αξίζει να τις κερδίσει ο κ. Παπανδρέου, μια και το αξίζει για όσα έχει πετύχει…  Προφανώς είναι και οι μόνοι που δικαιούνται να το πιστεύουν, μια και ζουν σε άλλη χώρα. Από την άλλη βέβαια, καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, σε άλλη στήλη αναφέρουν ότι «η κατανάλωση στην Ελλάδα το 2010 ήταν ετοιμοθάνατη» και τιτλοφορούν το θέμα: «Ελλάδα: πιο αργά, πιο χαμηλά, πιο αδύναμα». Από τη μεριά του , ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης επισήμανε στη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι τη λέξη «εκλογές» την έχει πει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κοινοβούλιο και το κυβερνών κόμμα είναι αυτό που παίζει με τους θεσμούς διαχρονικά.  Όλη αυτή η σεναριολογία που διακινεί η κυβέρνηση περί εκλογών δημιουργεί προβλήματα στον τόπο. «Εμείς», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης, «είμαστε έτοιμοι, όποτε κι αν το αποφασίσουν, τις περιμένουμε και είναι καλοδεχούμενες».
(Δημοκρατία)
 

Σχόλια

  1. OXI ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ...2 Μαρτη στις 3 με 11 μ.μ.... Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
    Φίλοι -ες αναγνώστες-τριες ενημερώστε τους bloggers με σχόλιο ή e-mail για την πρόταση και για την συμετοχή τους. Είναι αδύνατο να τους ενημερώσουμε όλους μόνοι μας. Αξίζει τον κόπο.



    απο galaxiako.blogspot.com

    Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
    Προτείνουμε:
    Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» δύο φωτοσύνθέσεις είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να πάρει κάποια έτοιμη ή να φτιάξει.
    Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
    Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
    Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
    Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
    Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
    Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
    Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε.... το e-mαιl μας ειναι: diaskronos@gmail.com
    Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diaskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
    ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Ειναι μια κίνηση που εξαρτάται απο όλους μας.
    galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.