Καπνίζει κανείς στην Βουλή ;;;


Y.Γ (3/2/2011)
Την φώτο, που δημοσιεύτηκε σε πολλά blog, μας την έστειλε φίλος αναγνώστης.

Ύστερα από σχόλια αναγνωστών και προσεχτική εξέταση της φωτογραφίας, προκύπτει ότι δεν είναι πούρο αυτό που κρατάει ο κ. Αντιπρόεδρος.
Δεν καπνίζει κανείς λοιπόν μέσα στην Βουλή και πολύ περισσότερο ο κ . Πάγκαλος.

Σχόλια

  1. Φίλε αρίστο αλλο να κρατάω ένα πούρο και άλλο να καπνίζω ένα πούρο, καθώς καπνός δεν υπάρχει. Το θέμα είναι άλλο, άλλοι καπνίζουν τις πουράκλες τους και εμείς δεν έχουμε λεφτά ούτε για ένα τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα είπαμε ξανά, κοιτάει το κινητό του, δεν καπνίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρίστο η λασπολογία έχει και τα ορία της.
    Η μεγέθυνση της εικόνας δείχνει καθαρά τι κρατάει ο Πάγκαλος και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΡΟ.

    Για τον Πάγκαλό μπορείς εύκολα να κάνεις κριτική για αυτά που έχει πεί κατά καιρούς, αλλα να γράφεις οτι δεν ΄σεβεται τη Βουλή και καπνίζει μέσα στην αίθουσα ρίχνοντας τη στάχτη, ξεφεύγει από τημ καλώς εννούμενη κριτική αλλά και από τη προσπάθεια να κάνεις οποιαδήποτε πλάκα και αποτελεί επιεικέστατα ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

    Τουλάχιστον αναγνώρισε οτι έκανες λάθος και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους αναγνώστες σου όσο και από τον Αντιπρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν είναι πούρο όπως λές ή κινητό όπως είπε κάποιος άλλος φίλος, τότε έχω κάνει λάθος.
    Και δεν διστάζω να το πώ και να ζητήσω και συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.