Έκτακτη είδηση: Σοβαρά επεισόδια στην ομιλία του πρωθυπουργού

"Σοβαρά επεισόδια στην ομιλία του πρωθυπουργού - Φραστική επίθεση εναντίον του από έλληνες και γερμανούς φοιτητές"
λέει κατά λέξη και προς το παρόν, μόνο σε  ticker ειδησιογραφικό portal. Προφανώς θα ..
μαθευτούν περισσότερα σε λίγο.
NEΩΤΕΡΑ: 
Επιβεβαιώνουν τα διεθνή ΜΜΕ την είδηση.
BERLIN (Dow Jones)--About a dozen young activists interrupted a speech by Greek Prime Minister George Papandreou in Berlin Monday, chanting Greek slogans and insults as Papandreou attempted to deliver a lecture on the lessons of the financial crisis.

"As I was saying, democracy is not easy," Papandreou said as most of the demonstrators were removed from a room at Berlin's Humboldt University.
Πηγή: Wall Street Journal
H είδηση έλεγε, αλλά πριν λίγο αφαιρέθηκε από το portal  newsit !:
Βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού από έλληνες φοιτητές

- Διέκοψαν την ομιλία του σε πανεπιστήμιο στο Βερολίνο
- Οργή Παπανδρέου για τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν
- Διαδηλώσεις έξω από το πανεπιστήμιο και από γερμανούς φοιτητές
Ομάδα ελλήνων φοιτητών αλλά και ορισμένοι γερμανοί εισέβαλαν στην αίθουσα των διαλέξεων γερμανικού πανεπιστημίου, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο βήμα ο έλληνας πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε ομιλία.
Από την εισβολή των φοιτητών διεκόπη η ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις από τους φοιτητές, γεγονός που εξόργισε τον πρωθυπουργού.
Οι φοιτητές μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, καθώς ζητούσαν με τρομερά άσχημο τρόπο να εγκαταλείψει την Ελλάδα σύσσωμη η κυβέρνηση.
Η εικόνα αυτή προκαλεί αίσθηση καθώς αποτελεί ενέργεια που αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, η μικρή ομάδα φοιτητών βρέθηκε εκτός του πανεπιστημίου και δεν τους επέτρεψαν να σηκώσουν πανό .
Ο πρωθυπουργός λίγο αργότερα έφυγε από την αίθουσα για να επιστρέψει λίγο αργότερα στο βήμα.
Αλλά και έξω από το πανεπιστήμιο εκτός από τους έλληνες φοιτητές υπήρχαν και γερμανοί φοιτητές που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι οποίοι με συνθήματα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο κτίριο.
Μάλιστα, οι φοιτητές χτυπούσαν με τα χέρια τους τις πύλες του πανεπιστημίου, βρίζοντας τους αστυνομικούς που τους εμπόδιζαν να ξαναμπούν μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου.



http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_6992.html

Σχόλια