Ο «εγκέφαλος» των παρασκηνίων του Μητσοτάκη οργανωτής της «Κίνησης Μίκη»;;

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο ....
Γιάννης Δημητροκάλλης!!!!!
«Επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Γιάννης Δημητροκάλλης, πρώην Γραμματέας Επικοινωνιών και Βαγγέλης Μπόντας, εκδότης»
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=437 
Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πλέον. Θα καταλάβετε οι πάντες τι εννοούμε αν ερευνήσετε την ιστορία του ανδρός. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Ο Γιάννης Δημητροκάλλης διακρίθηκε στον τομέα της κομματικής οργάνωσης της μητσοτακικής Ν.Δ. και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. και στη συνέχεια της 11μελούς εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής Επικοινωνίας.
Ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ, αλλά και για άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε από το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Αυτός, λοιπόν, ο πανίσχυρος άνδρας των κομματικών μητσοτακικών παρασκηνίων είναι «οργανωτής» της « Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν…. 


http://citypress-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_7376.html 

Σχόλια