Αγώνα μπάσκετ στα Τρίκαλα διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας μεταξύ των Βετεράνων και της ομάδας ΑΟ «Αίολος»

                                                   Λάρισα, 22 Φεβρουαρίου 2011
Αγώνα μπάσκετ στα Τρίκαλα διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας μεταξύ
των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας ΑΟ «Αίολος»
-Σε οικογένειες που έχουν ανάγκη θα διατεθούν τα έσοδα του αγώνα με συμβολική τιμή 5 ευρώ το εισιτήριο
-Κώστας Αγοραστός: «Η στήριξη των Θεσσαλών και ιδίως αυτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας»
-Στα Μετέωρα θα ξεναγηθούν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές
Αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας ΑΟ «Αίολος» των Τρικάλων διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων. Παράλληλα, οι διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές θα ξεναγηθούν στα Μετέωρα συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην τουριστική προβολή της Θεσσαλίας.
Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί 3.500 εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν με απόλυτη διαφάνεια σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Τα εισιτήρια διατίθενται από το γραφείο 106 της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (πρώην Νομαρχίας), ενώ πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2431046106 και 2431076114 από την κα Νατάσσα Καλύβα και τον κ. Βαγγέλη Μπρουζούκη.
Για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας παραχώρησε συνέντευξη τύπου σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων  κ. κ. Γιώργου Τσίγκα και Ευθύμη Ρεντζιά – ο οποίος μάλιστα πρότεινε την διεξαγωγή αυτού του αγώνα και ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – του Προέδρου της ομάδας μπάσκετ ΑΟ «Αίολος» κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα και της υποψ. Περιφερειακής Συμβούλου κας Ζέφης Νικολάου.
«Προκαλούμε όλους τους Θεσσαλούς και ιδίως τους Τρικαλινούς να έλθουν στο κλειστό και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας, η οποία έχει στόχο να βοηθήσει οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη», δήλωσε ο κ. Κώστας Αγοραστός απευθύνοντας ευχαριστίες τόσο στην ομάδα του ΑΟ «Αίολος» που συμφώνησε να λάβει μέρος στον αγώνα όσο και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν και συμβάλλουν για την πραγματοποίησή του.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός επανέλαβε ότι «η στήριξη των Θεσσαλών και ιδίως αυτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας», ενώ ανέφερε ότι οι δημοφιλείς βετεράνοι καλαθοσφαιριστές θα ξεναγηθούν στα Μετέωρα συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην τουριστική προβολή της Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας κ. Ευθύμης Ρεντζιάς είπε ότι βασικός στόχος του συλλόγου είναι να προσφέρει στην κοινωνία και ταυτόχρονα να συμβάλλει στο να αγκαλιάζουν οι νέοι τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ.
Ο Πρόεδρος του ΑΟ «Αίολος» κ. Δημήτρης Σιαφαρίκας ανέφερε ότι «δέχθηκε με χαρά αυτή την πρόσκληση στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ομάδας. Όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε και καλούμε όλους να πάρουν εισιτήρια και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί», δήλωσε.




Σχόλια