Αντί να τα βάλουν με την εγκληματικότητα, τα βάζουν με τους «τζαμπατζήδες»


«Δεν θα επιτρέψουμε  να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι χώρα ανομίας», ή κάπως έτσι τέλος πάντων, δήλωσε ο αυστηρός υπουργός κ. Ρέππας, γεμάτος αποφασιστικότητα.
Κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια, μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο τη συγκλονιστική  δήλωση του στιβαρού πολιτικού αυτού άνδρα, που βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Όχι ότι διαφωνώ. Τουναντίον, εγκρίνω και επαυξάνω.
Αλλά ρε παιδιά, για όνομα…. Πάνε καλά;
Τη πομπώδη αυτή  δήλωση δεν την έκανε επειδή έτυχε να δει το βίντεο που ανέβασε το πρωί το antinews, και που δείχνει την οδό Σοφοκλέους ως άλλο … Μογκαντίσου. Ούτε την έκανε επειδή συνειδητοποίησε επιτέλους, πως η εγκληματικότητα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Όοοοοοχι!
Την έκανε με αφορμή το κίνημα των καταυτόν «τζαμπατζήδων» στα λεωφορεία, που μάλλον το έχει πάρει προσωπικά στους ώμους του.
Μάλιστα. Έτσι ακριβώς. Κάθε μέρα που περνάει, η Ελλάδα πλησιάζει όλο και πιο πολύ το πάλαι ποτέ Χάρλεμ (που παρεμπιπτόντως είναι πολύ πιο ασφαλές σήμερα από ότι είναι τα …Γρεβενά) στην εγκληματικότητα, και κανενός αρμόδιου το αυτί δεν ιδρώνει. (Και γιατί να ιδρώσει; Αυτοί φρουρούνται). Αποφάσισαν όμως πως δεν πάει άλλο με την ανομία, επειδή κάποιοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ!!!! Μνησθητί μου Κύριε.
Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν το πανεπιστήμιο, και μετά από παρακάλια κοτζάμ κυβέρνησης, καταδέχονται να μεταφερθούν σε πολυτελή έπαυλη, από την οποία, λένε, δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους!
Τα καλάσνικοφ κελαηδάνε δεξιά και αριστερά επί καθημερινής βάσης.
Οι διαρρήξεις είναι τόσες πολλές, που τα θύματα ούτε πάνε πια στα αστυνομικά τμήματα για να τις καταγγείλουν.
Οι επιθέσεις εναντίον ανύποπτων προκειμένου να τους κλέψουν ακόμη και τη τυρόπιτα που κρατούν, είναι καθημερινό φαινόμενο.
Οι ένοπλες ληστείες, τα μαχαιρώματα, οι κλοπές, οι ξυλοδαρμοί, κλπ κλπ. έχουν γεμίσει τα δελτία ειδήσεων, και κανένας, μα κανένας μεγαλόσχημος δεν βγήκε να πει κάτι.
Θα μου πει κανείς, άντε και έκαναν κάτι, άντε και τους έπιασαν όλους τους «κακούς». Ε, και; Μετά τι γίνεται;
Θα τρομάξουν οι υπόλοιποι και θα γίνουν παρθένες; Αφού εκτός από αυτό της  ανομίας, η Ελλάδα είναι και το υπόδειγμα της ατιμωρησίας.
Αφού και διπλή δολοφονία να κάνεις, και δις  ισόβια να φας, πάλι θα δικαιούσαι άδειες, και στη χειρότερη περίπτωση θα βγεις σε … 14-18 χρόνια, αν βέβαια δεν θελήσεις να αποδράσεις στο μεταξύ….
Έτσι λειτουργεί η «δημοκρατική» Ελλάδα.  Λες και οι Αμερικανοί που  έχουν τους δολοφόνους τους κλειδωμένους σε κλουβιά,  και δεμένους από δεκαπέντε μεριές, φορώντας τους μέχρι και λαστιχένιες μάσκες για να μη… φτύνουν, υπολείπονται σε δημοκρατικότητα του … Χάρη Καστανίδη. Δεν νομίζω.
Απλά αυτοί περάσανε αυτά που περνάμε εμείς, πολύ πιο πριν, και έμαθαν το μάθημά τους.
Τέλος πάντων, αρκεί που η κυβέρνηση αντιλήφτηκε επιτέλους τον κίνδυνο να μας χαρακτηρίσουν ως τη χώρα της ανομίας, και αποφάσισε να αντιδράσει. Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε, φασούλι το φασούλι…
Ίσως πάλι, παρερμήνευσαν τη θεωρία της μηδενικής ανοχής του Τζουλιάνι, και σκέφτηκαν πως αν πιάσουμε τους τζαμπαζήδες  των λεωφορείων, μπορεί να τρομάξουν οι ληστές των τραπεζών, και να γίνουν καλά παιδιά…
Αν συλλάβουμε δυο τρεις που δεν πληρώνουν διόδια, ίσως ανακάμψουν οι της Σέχτας και δηλώσουν υποταγή.
Ποιος ξέρει; Άβυσσος η ψυχή των φωστήρων μας.
Αμ το άλλο που άκουσα; Και με το οποίο έρχεται και δένει το γλυκό;
Ότι δηλαδή αποφασίστηκε (από τον σώφρονα κ. Ρέππα πάντα) να δοθεί ο έλεγχος των τζαμπαζήδων στους ιδιώτες!!!!
Έτσι ακριβώς.
Και δεν μας το λέγατε από την αρχή;
Τώρα μπαίνουν όλα στη θέση τους.
Είπα κι εγώ….
Strange Attractor
ملي پرمختیایي تګلارې`(Αστυνομικό Δελτίο)
Δέκα κλοπές την ώρα στην Ελλάδα!

http://www.antinews.gr/2011/02/08/84517/

Σχόλια