"Ανεύθυνοι και υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας του πρωθυπουργού", είναι οι φοιτητές που τον γιουχάισαν στη Γερμανία, κατά τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο


Tι θέλετε να μας πείτε κ. Πεταλωτή ότι, όποιος διαφωνεί μαζί σας και εκφράζει ανοικτά και ελεύθερα τις απόψεις του, είναι ανεύθυνος και υπονομευτής;;  
Διαβάστε τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

"Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ηγείται της εθνικής προσπάθειας του λαού μας για να αλλάξουμε και να σώσουμε οριστικά τη χώρα, ορισμένοι, με τις άγονες διαμαρτυρίες τους και την ανεύθυνη στάση τους επιχειρούν να υπονομεύσουν αυτήν την προσπάθεια", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα το βράδυ.
    Πρόσθεσε δε ότι το κάνουν «ακόμη και σε μια στιγμή που ο πρωθυπουργός δίνει αυτή τη μάχη στο εξωτερικό» και υπογράμμισε ότι «έτσι, δεν πληγώνουν την κυβέρνηση, όπως ίσως θέλουν να πιστεύουν», αλλά «πληγώνουν τη χώρα».
    «Όμως ματαιοπονούν. Γιατί η απόφαση που αφορά τη δέσμευσή μας να δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία της χώρας και το μέλλον όλων μας, το δικό μας και των παιδιών μας, είναι εθνική, συλλογική και γι’ αυτό θα την κερδίσουμε», τόνισε ο κ. Πεταλωτής.

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=19251&catid=7

Σχόλια