Ακήρυχτος πόλεμος

Έγινε πλέον κανόνας και διαμορφώνεται σε όλους μας,μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο στην πολύπαθη Ελλάδα.Ένας ιδιότυπος και ακήρυχτος πόλεμος είναι πλέον γεγονός,που έχει να κάνει με οποιοδήποτε θεσμό της κοινωνικής και πνευματικής μας ζωής και έκφρασης.
Οτιδήποτε λοιπόν το ''αναχρονιστικό'' για τους δήθεν εκσυγχρονιστές βάλλεται με ιδιαίτερο μένος και στοχοποιούνται εσκεμμένα όλοι εκείνοι οι παράμετροι που μας έχουν προσδώσει μια διαφορετικότητα που δεν συναντάται πουθενά αλλού ανά την υφήλιο.
Έτσι λοιπόν στοχοποιείται η ίδια μας η ιστορία όπου γίνεται μια προσπάθεια αλλοίωσης και.... ''τροποποίησης'' των ιστορικών γεγονότων κατά τρόπο απαράδεκτο και θα έλεγα ανήθικο ως προς την ίδια την επιστήμη της ιστορίας.
Βάλλεται επίσης ο θεσμός της οικογένειας καθώς οι ''προοδευτικοί'' της Ευρώπης προσπαθούν να αναθεωρήσουν εκ βάθους οτιδήποτε γνωρίζουμε γύρω από την ιερότητα και την σοβαρότητα της λέξης οικογένεια.Σας θυμίζω τον πρόσφατο νόμο(12267) όπου ο όρος μητέρα χαρακτηρίζεται ως σεξιστικός γι΄αυτό και καταργείται.
Απ΄έξω δεν μπορεί να μείνει σίγουρα η θρησκεία,όπου οι ''προοδευτικοί'' όλου του κόσμου αγωνίζονται λυσσαλέα να καταστρέψουν οτιδήποτε διδάσκει πανανθρώπινες αξίες,την αγάπη,την κοινοκτημοσύνη,την άρση της αδικίας,την ειρήνη,την ανιδιοτέλεια.
Ας μην γελιόμαστε πλέον η κρίση των ημερών μας δεν είναι οικονομική κρίση(αυτή είναι το αποτέλεσμα) αλλά κρίση θεσμών,αξιών και κρίση πνευματική και πολιτιστική ένας ιδεολογικός μεσαίωνας που απλώνεται παντού
 
 

Σχόλια