ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΠΘΕ Ο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Β.Παπαγεωργόπουλος : Τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα  στα τελευταία 20 και πλέον χρόνια προσέφεραν πολλά στους πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Προσέφεραν αξιοπιστία, ενημέρωση σφαιρική, ψυχαγωγία ποιότητας.
Προσέφεραν εκπομπές επιπέδου, εκπομπές για την αυτοδιοίκηση, για το βιβλίο, για την Ευρώπη, για την Ορθοδοξία, για την υγεία, για την Παιδεία.
Προσέφεραν εργασία σε 200 εργαζόμενους που έδιναν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους.
Δεν προσέφεραν πωλήσεις προϊόντων, ούτε ρολόγια, ούτε βραχιόλια, ούτε χαλιά, ούτε ραντεβού, ούτε 090, ούτε πορνό.
Φιλοξένησαν τους πάντες.Όλους τους πολιτικούς ανεξαρτήτως κόμματος, όλους τους Δημάρχους και τους Νομάρχες της Β. Ελλάδος ανεξαρτήτως παράταξης, όλους τους επιστήμονες ανεξαρτήτως τοποθέτησης, όλους τους συνδικαλιστές ανεξαρτήτως φιλοσοφίας, όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πόλης μας.
Η δημοτική μας τηλεόραση και τα δημοτικά μας ραδιόφωνα ήταν η φωνή της Θεσσαλονίκης, εξέφραζαν καθημερινά τις αγωνίες των συμπολιτών μας, ήταν ένα ανοικτό παράθυρο στον τομέα της ενημέρωσης.
Σήμερα η Νέα Διοίκηση του Δ.Θ. και συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Μπουτάρης που είναι και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΠΘΕ) αντί ευθέως να πει ότι θέλει σε λίγους μήνες να κλείσει και το F.M. 100 και την TV 100 για να εξυπηρετήσει γνωστά συμφέροντα, αναθέτει δήθεν οικονομοτεχνικές μελέτες βιωσιμότητας και επιτίθεται σε απλούς εργαζόμενους, τους εξευτελίζει και τους διώκει.
Σε μία εποχή που η ανεργία καλπάζει, σε μία εποχή που η εργασία είναι ότι ιερότερο υπάρχει στην κοινωνία μας, ο κ. Μπουτάρης με πρωτοφανή σκληρότητα απολύει τον ένα εργαζόμενο μετά τον άλλον στα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μας μέσα.
Είναι φανερό ότι έχουμε μπροστά μας άλλη μία επίδειξη των προθέσεων της Νέας Διοίκησης, άλλη μία επίδειξη της εκδικητικής μανίας που έχει καταλάβει την νέα Δημοτική Αρχή.
Πολύ γρήγορα δυστυχώς έγινε κατανοητό τι σημαίνει «πολιτικός πολιτισμός» για τον κ. Μπουτάρη.
Τον καλώ να αλλάξει πολιτική τώρα που είναι ακόμη νωρίς και να μην συνεχίσει την διχαστική και εκδικητική τακτική των τελευταίων ημερών.


Vassilis Papageorgopoulos

Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ. 2310234836 fax.2310244223        .

Σχόλια