Να ανοίξουν αμέσως τα σύνορα προς την ΕΕ για τους μετανάστες...


Η συνεχιζόμενη απεργία πείνας των αλλοδαπών στο κτίριο Υπατία θέτει την κυβέρνηση προ νέων ευθυνών και αργά ή γρήγορα θα την αναγκάσει να πάρει αποφάσεις. Ήδη άρχισαν να παρατηρούνται συμπτώματα στην υγεία των αλλοδαπών και ήδη ομάδα καλλιτεχνών (και αργότερα και άλλων), ξεσηκώνονται και ζητούν λύση. Και η λύση που ζητούν....
αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άλλη από την νομιμοποίησή τους.

Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Αν ικανοποιήσει τα αιτήματα των μεταναστών, τότε θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και μετά δεν θα μπορεί να αρνηθεί σε κανέναν αλλοδαπό παρόμοιο αίτημα, αν δεν θέλει να δει τις πανεπιστημιακές σχολές να καταλαμβάνονται, από ομάδες αλλοδαπών. Αν αντίθετα αρνηθεί, θα καταρρεύσει κάτω από τη διεθνή κατακραυγή, σε περίπτωση πιθανών θανάτων από την απεργία πείνας. 

Μέχρι στιγμής, όλοι μας σιωπούμε και στρουθοκαμηλίζουμε, σφυρίζοντας αδιάφορα, αλλά το πρόβλημα είναι εδώ. Περίπου δυο εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες είναι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και καθημερινά αυξάνονται. Όλοι αυτοί παρακολουθούν ποια θα είναι η εξέλιξη στο κτίριο Υπατία, για να δράσουν ανάλογα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Παγκοσμιοποίησης, οπαδοί της οποίας είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του κ. Παπανδρέου. Μια ιδεολογία την οποία ξεκίνησαν οι ΗΠΑ, μαζί με τους διεθνείς τοκογλύφους, για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη και να απλώσουν ευκολότερα την παγκόσμια κυριαρχία τους, μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλόκ. Στα πλαίσια αυτής της παγκοσμιοποίησης, ολόκληροι λαοί εξαναγκάζονται με εξωτερικές επεμβάσεις (πολέμους, ανατροπές καθεστώτων, οικονομική εξαθλίωση κ.λ.π.) και στη συνέχεια ενθαρρύνονται και διευκολύνονται να μεταναστεύσουν, με στόχο τη διάλυση των οργανωμένων εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού παγκόσμιου χυλού, με μόνο κοινό συνδετικό κρίκο την οικονομική εκμετάλλευση.  Στο παιχνίδι αυτό της παγκοσμιοποίησης δεν είναι αμέτοχη και η ΕΕ. Απεναντίας, βοήθησε με κάθε τρόπο τα σχέδια των ΗΠΑ. Τώρα όμως η ΕΕ, παριστάνει την αδιάφορη σε όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και μάλιστα μας κατηγορεί και από πάνω ότι δεν χορηγούμε άσυλο.

Όμως, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καταφθάνουν στη χώρα μας και ειδικά σήμερα, παρόλη την οικονομική μας κρίση, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουν στόχο να παραμείνουν εδώ, αλλά θέλουν να πάνε σε όλη την Ευρώπη. Εμείς πιστοί στη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, η οποία έγινε επί ημερών υπουργίας και πάλι του κ. Παπανδρέου, δεν ανοίγουμε τα σύνορα για να συνεχίσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι το ταξίδι τους για το εσωτερικό της ΕΕ. Αλλά τους κρατάμε εδώ φυλακισμένους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα τεράστιο γκέτο, όπου οι άνθρωποι αυτοί περιφέρονται εξαθλιωμένοι, με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας, την εξαθλίωση και του γηγενούς πληθυσμού και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Θα πρέπει λοιπόν άμεσα η κυβέρνηση (τώρα θα πείτε ποια κυβέρνηση;), να θέσει στην ΕΕ το εξής δίλημμα: Είτε θα αναλάβει άμεσα η ΕΕ όλους αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους, είτε η Ελλάδα θα ανοίξει τα σύνορα, θεωρώντας πλέον ότι δεν την δεσμεύει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.  Η Ιταλία πίεσε και πέτυχε την υποστήριξη της ΕΕ για τους Τυνήσιους μετανάστες. 

Τώρα αμέσως..

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html

Σχόλια