Δηλώσεις Μιχελάκη, για την επιστολή Βενιζέλου στον Πρόεδρο της Ν.Δ.

Όπως ξέρετε ο Υπουργός Άμυνας έστειλε μια επιστολή στον Πρόεδρο της Ν.Δ., με την οποία ουσιαστικά απαντά σε δήλωση που έγινε από τον Τομεάρχη της Ν.Δ., τον αρμόδιο για τον Τομέα Εθνικής Άμυνας και αναφερόταν στις επικείμενες κρίσεις της ηγεσίας και των αξιωματικών των Ενόπλων μας δυνάμεων.
Κάποιοι είπαν πως είναι νέου τύπου επικοινωνία του Υπουργού με την κοινή γνώμη, αφού σχεδόν την ίδια ώρα διένειμε την επιστολή στα Μέσα Ενημέρωσης.
Κάποιοι είπαν πως είναι αρχηγικού τύπου εμφάνιση.
Δεν θα μπω σ’ αυτά.
Θα μείνω στη ουσία και θα πω μόνο ένα:
Ο κ. Βενιζέλος δείχνει να αγνοεί τις πρακτικές ΠΑΣΟΚ κατά τις κρίσεις της ηγεσίας και των αξιωματικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων:
Πρακτικές που επαναλήφθηκαν και το 2010, με τις κομματικές επαναφορές αποστράτων και τις αποστρατείες ικανότατων στελεχών.
Πρακτικές που δεν αποδίδονται στην στρατιωτική, αλλά στην πολιτική ηγεσία.
Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την αγωνία και την απαίτηση των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων για αξιοκρατία και αντικειμενικότητα.
Σ’ αυτές τις αρχές πιστεύει και αυτές υπηρετεί. Τα άλλα αποτελούν επικοινωνιακά τεχνάσματα που αδικούν ακόμη και τους εμπνευστές τους.
Όσο για την ουσία του θέματος, οψόμεθα.

Σχόλια

  1. Τι θες να μας πεις Αρίστο οτι τη περίοδο 2004 - 2009 γινόταν σωστές κρίσεις.
    Θες να σου δώσω παραδείγματα κομματικών διώξεων με ονόματα και διευθύνσεις ?
    Θες να να σου θυμίσω τι έγινε στις κρίσεις του 2004 ?
    Θες να σου θυμίσω πως φαγώθηκε αρχηγός ΓΕ για άσχετο προς το ΓΕ που ηγήτο θέμα ?
    Αρίστο, μάζεψε το άρθρο γιατί το θέμα σου δεν παίζει ......
    Και μια απορία , έγινες τώρα και ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.