"Πράσινη φίμωση και διαστρέβλωση του λόγου της Ν.Δ σε θέματα αιχμής"

Τούτη την στιγμή που:
  - Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά απλώνεται σε όλους τους Έλληνες
  -  Η φωνή της Ν.Δ μεγεθύνεται σε έκταση και ένταση
  -  Η ενημέρωση της Ν.Δ αποκτά γαλάζιες γωνιές
  -  Η ΕΡΤ, ως καθεστωτικό εκτελεστικό όργανο της κυβέρνησης του μνημονίου,   αφαιρεί τον λόγο από την αξιωματική αντιπολίτευση και φθάνει στο σημείο, να μην προβάλλει καν το θεμελιώδες για την δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, γεγονός της ομιλίας προέδρου στην Κ.Ο της Ν.Δ
 -  Τα μίσθαρνα όργανα του κατ επιλογήν ΕΘΝΟΥΣ, ομιλούν για "Γαλάζια Βαβέλ", όταν αυτή είναι αποκλειστικό προνόμιο και ικανότητα αυτών που δεν ξέρουν από διάλογο, δεν έχουν ιδέα από διαπραγμάτευση, αλλά ξέρουν μόνο από παραχωρήσεις, υποχωρήσεις, ενδοτισμό δηλαδή. Η Βαβέλ είναι ο άκοσμος κόσμος του Jeffrey GAP και της κυβέρνησής του.

Σε τούτη την χώρα, την γλώσσα του λαού την ομιλεί ο Αντώνης Σαμαράς. Οι νενέκοι το πολύ πολύ να κατανοούν τα αγγλικά και αυτά περιορισμένα, τύπου YES MEN στις 600 λέξεις του μνημονίου.
Και όπως λέει ο Ελύτης: "αυτά στη γλώσσα την δική μου" έστω και αν "'Άλλοι, άλλα σε άλλες"..

Σχόλια

  1. Ρε φίλε που τα χεις δει όλα αυτά που λές ?
    Απορία : Ποιό είναι το μήνυμα του Αντώνη ?
    Η αλλαγή του λογότυπου της ΝΔ ?
    Φίλε, αν νομίζεις ότι με αυτά που κάνει (μάλλον δεν κάνει)ο Αντώνης και με τα βαρίδια που κραταει στη ΝΔ ότι θα μπορέσει σύντομα να κυβερνήσει, τότε το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ανησυχει για την επόμενη οκταετία.
    Όσο για μας, ΔΝΤ και ξερό ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.