Εν κρυπτώ και παραβύστω

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δρα εν κρυπτώ και παραβύστω. Σε όλα τα ζητήματα, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία. Αλλα λέει, τα αντίθετα πράττει. Καθημερινώς ο ελληνικός λαός βρίσκεται προ απροόπτων και τετελεσμένων. Οπως εν προκειμένω με την αποκάλυψη-βόμβα της εφημερίδας μας ότι το «ξεπούλημα» της περιουσίας του Δημοσίου είναι νόμος του κράτους από τον Ιούλιο.
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΦΥΣΙΚΑ χωρίς καμιά βαρύγδουπη διαφήμιση επικοινωνιακού τύπου στις οποίες επιδίδεται το ΠΑΣΟΚ όταν θέλει να παραπληροφορήσει, αλλά στα μουλωχτά, ως θερινή τροπολογία σε νομοσχέδιο για τη «δημοσιονομική διαχείριση και ευθύνη». Μήνα Ιούλιο, καταμεσής του καλοκαιριού.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ, νόμος του κράτους πλέον, προβλέπει την εκποίηση, τη μακροχρόνια εκμίσθωση ή παραχώρηση σε ιδιώτες της εκμετάλλευσης όλου του ορυκτού πλούτου της χώρας, από πετρέλαιο και λιγνίτη έως χρυσό και ουράνιο. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα εκποίησης ή μίσθωσης όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου καθώς και των δικαιωμάτων είσπραξης από τέλη και φόρους.
Η ΔΙΑΤΑΞΗ-ΣΟΚ που έρχεται στη δημοσιότητα αποδεικνύει περίτρανα το πόσο δίκιο έχει η εφημερίδα με την αρθρογραφία της όλη αυτή την εβδομάδα. Παρά τις όποιες διάφορες απόψεις διατυπώθηκαν από κυβερνητικά χείλη, τα γεγονότα και τα έγγραφα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της τραγικής κατάστασης στην οποία η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θέλει να οδηγήσει τη χώρα. Την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε άγνωστα ιδιωτικά κεφάλαια.

Σχόλια