Καταγγελία: Εταιρεία - απάτη στο κέντρο της Αθήνας!

Στην πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στη διεύθυνση, Λιοσίων 104 υπάρχουν διάφορες εταιρείες (9 στον αριθμό) που βάζουν αγγελίες για πρόσληψη προσωπικού (για τηλεφωνικές πωλήσεις, αλλά χωρίς να το αναφέρουν) με μεγάλο μισθό (έως και 1000 ευρώ το μήνα).
Όταν πάνε εκεί οι υποψήφιοι (περίπου 50 κάθε μέρα)...
τους λένε ότι θα δουλέψουν μια εβδομάδα τζάμπα και μετά θα δούνε ποιους θα προσλάβουν. Στην πραγματικότητα όμως, έχουν κάθε μέρα 50 άτομα για τηλεφωνικές προωθήσεις τζάμπα!!
Τελικά σου λένε ότι για να πάρεις τα λεφτά που γράφουνε στην αγγελία (1000 ευρώ) πρέπει να πουλάς καθημερινά 90 προϊόντα, για λιγότερα λεφτά και φυσικά υπογράφεις χαρτί, ότι δέχεσαι να είσαι ανασφάλιστος.
Το καλύτερο απ’όλα είναι ότι από την πρώτη μέρα που πας σε ενημερώνουν ότι όταν ακούσεις το συναγερμό πυρκαγιάς σημαίνει ότι έχει έρθει το ΙΚΑ για έλεγχο οπότε σταματάς τη δουλειά, πας στον 1ο όροφο και παριστάνεις ότι μόλις έχεις έρθει για συνέντευξη!

ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΕΛΕΓΚΤΕΣ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ??????

ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλια

  1. Η δοκιμαστική περίοδος είναι κάτι που εφαρμόζεται παντού, αν δεν δοκιμάσεις κάποιον στην πράξη δεν μπορείς και να τον αξιολογήσεις, και σε αυτή την περίοδο δεν πληρώνεσαι.Όπως επίσης και αν δεν δουλέψεις εκεί κάποιο διάστημα πάλι δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, όταν είμαστε έξω από το χορό πολλά λέμε και πολλά ακούμε.
    Είμαι προμηθευτής της συγκεκριμένης εταιρείας, συνεργάζομαι μαζί τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό που έχω να πω είναι ότι σε όλες μας τις συναλλαγές πληρώνουν πάντα στην ώρα τους, είναι επαγγελματίες και απ όσο ξέρω και προσλήψεις κάνουν σε όλο το προσωπικό, ανεξάρτητα από το αν δουλεύουν δοκιμαστικά ή όχι, και μισθό δίνουν σε όποιον καλύψει το μηνιαίο στόχο πωλήσεων, και bonus παραγωγικότητας.Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το χώρο των πωλήσεων, και εκεί τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιτριολι στα μουτρα.Και δημευση περιουσιακων στοιχειων.Ειναι το ελαχιστο

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ ξέρω ότι όταν χτυπάει συναγερμός και καλά για πυρκαγιά πάνε όλοι οι ανασφάλιστοι στην ταράτσα και πηδάνε στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας, φεύγουν από εκεί όσο γίνεται έλεγχος από το ΙΚΑ για να μην τους βρουν μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai to da ki egw ayto plaka exei moiazei me senario tainias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε μια φίλη μου για δουλειά στη Λιοσίων και τους έκαναν τέτοια άσκηση ετοιμότητας μα καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. einai mia etaireia poly "sygxroni" gia ta dika mou dedomena exoun pisina, dialeimmata gia fagito (gi ayto kai xtypaei koydouni) ena swro aneseis, egw omws ola ayta thewrw oti einai gia tempelides, kala den ntrepontai katholou, pou einai oi arxes na epivalloun tin taksi, epitelous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO OTI PROSFEROYN ANESEIS DE SHMAINEI OTI TEMPELIAZOUN TO KANOUN GIA NA VGAZOUN PERISSOTERH DOULEIA SE LIGOTERO XRONIKO DIASTHMA KAI NA NOIWTHOYN YPOXREOI POU TOUS TA PAREXOUN OLA AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δοκιμαστική περίοδος "φίλε" και εργαζόμενε της εταιρείας! είναι για να δοκιμάζεις άτομα και στο τέλος να επιλέγεις κάποια απο αυτά για να εργαστούν! -(που και αυτό θέλει πολύ κουβέντα , γιατί και άτομα που παίρνετε, πάλι κομπίνα παίζει απο πίσω !)- Όχι να γίνεται σύστημα και να εξαπατάς κόσμο και κοσμάκη και αυτοί να καβατζώνουν και να επωφελούνται απο την δουλειά τους που στην προσφέρουν ΤΖΑΜΠΑ επειδή ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ! για να μην τρελαθούμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΕΣΥ 20:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ.ΠΟΣΑ 8ΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια τώρα βλέπουμε τους πάσης φύσεως συνδικαλιστές, κάθε χρώματος και ιδεολογίας, μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, μαύροι, να αγωνίζονται –τάχα- για τα δίκαια των συναδέλφων που εκπροσωπούν, ενώ στην πραγματικότητα διαγκωνίζονται και κόπτονται για την προσωπική τους και μόνο προβολή και ανέλιξη, γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά τους κατά πως λέει και η λαϊκή ρήμα.ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗ ΤΡΕΛΑ8ΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den yparxei!!!ftiaksane ki allo http://apati.liosion104.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EINAI MIA APO TIS KALYTERES ETAIREIES STO XWRO KAI SYMPERIFERETAI APSOGA STOYS YPALLHLOYS THS AYTO KSERW EGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.