Η ομιλία συνεχίζεται με "μπράβους"....

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει την ομιλία του μετά την απομάκρυνση της ομάδας των φοιτητών που άνοιξαν το πανό.
Δείτε τον "μπράβο" στο κέντρο της αίθουσας και άλλον ένα στο βάθος αριστερά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Σχόλια

  1. Προσέξτε την συγκαλυμένη υπόσχεση προς τα αφεντικά του ΓΑΠ και την απειλή προς τους Έλληνες απο το 0.42 δευτερολεπτο.
    "Greece will be one of the most transparent societies, if not the most transparent society and economy in the EU".
    Δηλ. η Ελλάδα θα γινει μια απο τις διαφανότερες κοινωνίες αν οχι η διαφανότερη κοινωνία και οικονομία στη ΕΕ. Για τους φτωχους τω πνεύματι αυτο σημαίνει πως σχεδιάζουν να σας εχουν στο μικροσκόπιο επι μονίμου βάσεως η με αλλα λόγια οι κυβερνώντες θα γνωρίζουν τι και ποσο τρωτε τι ωρα πατε τουαλέτα και ποσες τσιχλες αγοράσατε προχτες.
    Αν σας φαίνεται γελοίο ρωτήστε τα παιδιά σας τι μαθαίνουν στο σχολείο κι'αν νοιάζεστε γι'αυτα απαλλάξτε τα απο τον κοπο γιατί θα σας μισήσουν. Οι δάσκαλοι ειναι ο ευκολότερος στοχος των κρατούντων μιας και δεν έχουν εμπειρίες ζωης αφου απο το ενα σχολείο μπαινουν στο αλλο, απο μαθητές γινονται δάσκαλοι και κανουν οτι λεει το υπουργείο, δηλαδή προπαγανδα για τον μεγάλο αδελφό, ο οποίος δεν έγινε τηλεοπτικό προγραμμα κατα σύμπτωση αλλα για να μάθετε να ζειτε υπο συνεχή επίβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ρε Αρίστο !!!!
    Όποιος φοράει κουστούμι είναι μπράβος ?

    Ας δουμε τι σημαίνει η λέξη μπραβος στο
    http://diagoras.wordpress.com/2008/07/26/bravos/

    Τώρα αν αυτοί είναι το προσωπικό ασφαλείας του πανεπιστημίου (έτσι προβλέπεται στις πολιτισμένες χώρες) για σενα είναι αδιάφορο, για σένα είναι απλά μπράβοι. Ωραία λογική.

    Βέβαια, οτι ο Αντωνάκης πηγε στο Πειραία με καμμία δεκαρία δικούς του, αυτό το ξεχνάς.

    Πάμε στις διαμαρτυρόμενες στα τελευταία 2 λεπτά του video http://fimotro.blogspot.com/2011/02/to-2.html
    εμφανίζονται οι 4 ή 5 αγωνίστριες.

    Ερωτώ

    1/Μήπως αυτα τα κοριτσόπουλα που τους σπουδάζουν οι γονείς του στο Βερολίνο πεινάνε ?
    Και γιατί εγώ δεν μπορώ να σπουδάσω τα παιδία μου ούτε στη Πάτρα ?

    2/Γιατί δεν πήραν τον λογο που τους έδωσε ο ΓΑΠ αλλά απλά τσίριζαν ? Μήπως δεν είχαν να πουν τίποτα και απλά ζητούσαν τα 2 λεπτά δημοσιότητας ?

    3/ Βλέπεις κανέναν άλλο να αντιδρά ?

    Εν πάσει περιπτώσει καλές οι κριτικές καλά τα σχόλια αλλα για κάθε πράγμα πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο που εσυ δυστυχώς το έχεις χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.