Αυτή είναι πρόοδος για την Σάμο. Θα μας δίνουν ρεύμα οι Τούρκοι!!!!

Αυτή είναι πρόοδος για την Σάμο. Θα μας δίνουν ρεύμα οι Τούρκοι!!!!
Αυτό και αν είναι μια σημαντική εξέλιξη για το νησί μας και σίγουρα θα κάνει υπερήφανους όλους τους Σαμιώτες και ειδικά αυτούς (ΠΑΣΟΚΟΥΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ - ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ - κ.λ.π.) που μιλούσαν "για μια άλλη Ελλάδα που οραματιζόμαστε και μας αξίζει", για "...ριζικές θεσμικές ανατροπές. Για να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπιστία, για να οικοδομήσουμε ένα κράτος δίκαιο και ευνομούμενο, για να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας" κ.λ.π. - κ.λ.π.!
Όλοι αυτοί θα νιώσουν υπερήφανοι που στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής Φιλίας που οραματίζονταν ήρθε η ώρα να γίνει πράξη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Τούρκοι σε λίγο καιρό θα μας κατεβάζουν τους διακόπτες ότι ώρα γουστάρουν και αυτό πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησής μας αφού μετά τα ζειμπέκικα του Γιωργάκη με τους Τούρκους, κύριο μέλημά της ήταν τέτοιου είδους συμφωνίες!

Δηλαδή με λίγα λόγια τώρα φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος μέσω... απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας. Κατ' επιταγή της τρόικας “σπάει” το μονοπώλιο της ΔΕΗ και ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” η υπουργός ΠΕΚΑ έχει ήδη στα χέρια της σχετικό κείμενο-πρόταση για την ηλεκτροδότηση των νησιών μας από τουρκικές εταιρείες παραγωγής.

Μετά την απελευθέρωση της ενέργειας η διαδικασία θα είναι... απλή. Μια μόνο αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα είναι αρκετή για να μπουν τουρκικές εταιρείες στο παιχνίδι πώλησης ρεύματος σε νησιά όπως η Χίος, η Σάμος, η Κως ή το Καστελόριζο. Στην περίπτωση που ο φάκελος-αίτηση της τουρκικής εταιρίας πληρεί τις προϋποθέσεις η ΡΑΕ δεν θα έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί.

Θα υπάρξει άραγε πρόβλεψη ανάλογη με αυτή που ισχύει στην περίπτωση της τηλεφωνίας για κολλήματα και απαγορεύσεις που μπορεί να βάλει για θέματα εθνικής ασφάλειας το υπουργείο Άμυνας ή ο Στρατός θα περιοριστεί στα... ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη;
Ειλικρινά καμαρώνουμε για αυτή την Ελλάδα που μας χαρίζετε...!!!

samiakignomi.gr
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/blog-post_8828.html

Σχόλια