Σε ποιόν έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση για τα 50 δις; Στον εαυτό της, στην τρόικα, στον Ελληνικό λαό ;

Για μερικούς δύσπιστους..."Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για τα 50 δις.."
Επειδή φυσικά σχεδόν τίποτε από αυτά που σας γνωστοποιήσαμε με τις αποκαλύψεις μας  ΕΔΩ  και ΕΔΩ   , δεν "έπαιξε" στα λεγόμενα μεγάλα κανάλια-μέσα και επειδή πολλοί "παπαγάλοι", έσπευσαν να τονίσουν ότι το θέμα των αποκρατικοποίησεων των 50 δις, δεν περιλαμβάνεται στη νέα αναφορά-μνημόνιο...
Δείτε τι ακριβώς αναφέρει (σελίδα 8) για το θέμα των 50 δις, η αναφορά της τρόικα.
"To προβλεπόμενo πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης ακινήτων, θα είναι πολύτιμη στήριξη στις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αναβαθμίσει σημαντικά το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης ακινήτων, καθώς ο στόχος είναι να αποκτηθούν 50 δισ. Ευρώ, έσοδα ιδιωτικοποιήσεων από τώρα έως το 2015".
Σε ποιόν άραγε έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση;
Στον εαυτό της, στην τρόικα, στον Ελληνικό λαό ;
Δεν πρέπει να μας πει κάποιος, λέμε τώρα εμείς...

Στην σελίδα 32 υπάρχει και διάγραμμα με την εξέλιξη του χρέους, όπου υπάρχει και ειδικό σενάριο για τα 50 δις.



Σχόλια

  1. Γεια σου αριστο μεγιστε μνημονιολαγνε και υψιστε αποκαλυπτη των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στον καλύτερο αναγνώστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και σε σενα.
    Πειμένω εναγωνίως την επόμενη αποκαλυψή σου.
    Αρίστο ζούμε στη Βουλή να σε δούμε.
    ΥΓ ετοιμάζω ειδικα για σενα το Aristos' funs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.