Πρόσεχε το χαντάκι!


 
Το να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν πολύ στενό χώρο θεωρείται ικανότητα, το να καταφέρεις να το «παρκάρεις» μέσα σε ένα βαθύ χαντάκι, μάλλον όχι!
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που έφτασαν στον δρόμο Lemon στο Truro του Λονδίνου, όταν είδαν ένα μικρό μπλε Volkswagen Polo σφηνωμένο μέσα σε ένα χαντάκι δίπλα από το πεζοδρόμιο.
 
 
 
 

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 25χρονη δασκάλα, η οποία κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, με την βοήθεια ενός περαστικού, χωρίς να πάθει το παραμικρό… εκτός από σοκ!

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία αργότερα, έχασε τη στροφή της επειδή ήταν συγχυσμένη με τον οδηγό του αυτοκινήτου που ερχόταν από πίσω της. «Ήταν κάποιος πολύ κολλητά πίσω μου και είχα επικεντρωθεί εκεί. Τον κοιτούσα συνέχεια από τον καθρέπτη και έλεγα ‘κάνε πίσω’».

«Όλα μετά είναι λίγο θολά, επειδή έγινε τόσο γρήγορα. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε απλά καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν ‘ωχ όχι!’, ή κάτι όχι τόσο ευγενικό» είπε η 25χρονη οδηγός, η οποία κατευθυνόταν προς τον αγαπημένο της. «Το αγόρι μου δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα κατάφερα!» συμπλήρωσε.
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=102820

Σχόλια