Τετ α τετ με Κ. Σκανδαλίδη ζητεί ο Κ. Αγοραστός

Για νιτρορύπανση, αποζημιώσεις στο βαμβάκι, επενδυτικά προγράμματα
και όλα τα θέματα που αφορούν τους παραγωγούς

Ζητεί ενημέρωση για την πολιτική του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσον αφορά το «Καλάθι Προϊόντων της Θεσσαλίας» και προτείνει ευρύ διάλογο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών – κτηνοτρόφων και των παραγωγικών φορέων

Τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας προτίθεται να αναπτύξει ο αιρετός περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στον υπουργό κ. Κώστα Σκανδαλίδη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Κ. Αγοραστός ζήτησε να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς είναι πολλά και σημαντικά τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της Θεσσαλίας.
«Από τη συνέχιση του προγράμματος μείωσης της νιτρορύπανσης μέχρι τις αποζημιώσεις στο βαμβάκι και από τα έργα του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2007-13 «Αλ. Μπαλτατζής» ως τα θέματα των κτηνοτρόφων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ζητεί από τον κ. Κ. Σκανδαλίδη να τον ενημερώσει για τη διαδικασία μέσω της οποίας θα επιλεγούν τα προϊόντα της Θεσσαλίας που θα συμπεριληφθούν στο «Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας» καθώς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει προτείνει να συγκληθεί ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για το σκοπό αυτό.
«Άποψη της αιρετής περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας είναι τα προϊόντα να επιλεγούν μέσα από ευρύ διάλογο του περιφερειακού συμβουλίου με τους εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτρόφων, των επιχειρηματιών του αγροτοδιατροφικού τομέα, των γεωτεχνικών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και γενικότερα των παραγωγικών φορέων», τονίζει ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Σχόλια

  1. Αρίστο, οι γιορτές πέρασαν και οι ευχές τελείωσαν εκτός από εσενα πουακόμα μας εύχεσαι (να σαι καλα) τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τα ξεστολίσαμε και έμεινες ο μόνος που το χει στολισμένο. Πηγαίνοντας Αράχωβα σε ακούσαμε και ψωνίσμαε στη Λιβαδειά παρότι δεν βρήκαμε κάτι καλό. Τελος απολαύσαμε τον Γιώργο αλλά βαρεθήκαμε να βλέπουμε συνέχεια το ίδιο video.
    ¨Αντε λοιπον προσαρμόσπυ στην μετα εορτών εποχή και βάλε μας παλι κανένα φακελλο για Νομοσχέδια και ψυχαναλυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.