Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε, το ταξίδι τώρα ξεκινάει...

Aυτό που ακολουθεί είναι video, με απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου , σε Ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2011).

Απολαύστε το και ταξιδέψτε με την φαντασία σας σε μια νέα Ελλάδα.
Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε, το ταξίδι τώρα ξεκινάει.
Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια

  1. O καημένος ο ΓΑΠ... του τα γράφουν και τα λέει. Αυτά δεν τα ήξερε στην προεκλογική της ΔΕΘ? Ο χοντρός τα είχε πει άκρες μέσες.

    Και ξέρεις γιατί τα λέει τώρα; Για να μην λέμε ότι δεν τα είπε... Εφιάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ ποιός του τα έγραψε και τον εκθέτει?Αλλού γι αλλού είναι το παιδί,εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός μιλάει για υγιεινή διατροφή!Γκα-γκά πάει να πει!Ποιός μέσα στο ΠΑΣΟΚ του γράφει τέτοιες ανοησίες εκτός τόπου και χρόνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέριασε βράχε να διαβώ,να πάω παρακάτω,να πιω κρασί,να φάω αβγό να βαρυστομαχιάσω!Ζἠσε Μἀη μου να φας σανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι αποσπασματάκια ?
    Βάλε το Video να δούμε τι λέει πρίν.
    ΥΓ Βέβαια το live your myth in greece το ξέχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχουμε χαζεψει ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα κάποιος ή κάποιοι του γράφουν τα κείμενα ανάλογα με την περίπτωση. Αλλά ας μην ξεγελιώμαστε άλλο, δεν είναι καθόλου χαζό το παιδί, χαζοί είμαστε όλοι εμείς που τον ανεχόμαστε αυτόν και την παλιοπαρέα του, αυτός λειτουργεί βάσει συγκεκριμένου σχεδίου που από ότι φαίνεται πάει πολύ καλά ................ cheers !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.