Νέα Γενική Συνέλευση του ΕΣΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι την 19-Φεβ-2011 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου στην Αθήνα. Επίσης, την ίδια ημέρα αλλά αργότερα προγραμματίζεται η κοπή πίτας.
Ο σύλλογος είναι σε φάση αναζήτησης κατάλληλων χώρων για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών. Ως εκ τούτου, θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες για τις τοποθεσίες και τις ακριβείς ώρες, καθώς και για τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη Γενική Συνέλευση.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Σχόλια

  1. Για τυχόν σχόλια στο
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2169.html?commentPage=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρίστο που έχεις θάψει το άρθο σχετικά με την τροποποίηση του νόμου ?
    Γιατί το κατέβασες από την αρχική σου σελίδα και δεν μπορούμε να καταθέσουμε τα σχολιά μας ?
    Γιατί το ένα απο τα 10 καλύτερα δημοσιεύματα της χρονιάς που περασε, κατά δηλωσή σου, είχε αυτή την αντιμετώπιση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρίστο δεν τολμας να απαντήσεις, προφανώς γιατί κάποιοι σε "μάζεψαν" και είναι αυτοί που ενδεχομένως δεν σου έδωσαν την "αδεια" να ανεβάσεις τον ψυχαναλυτή IV με αστεία πρόφαση. Αρίστο πραγματικά λυπάμαι για τη στάση σου και δυστυχώς και εσύ μας απαγοήτευσες.
    Παρόλα αυτά . θα σου δώσω ακόμα μια ευκαιρία για να μας πείς τους λόγους που σε οδήγησαν να κατεβάσεις από την αρχική σου σελίδα τον φάκελλο σχετικά με το Νομοσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω ήδη απαντήσει σε παλιότερα σχόλια για το θέμα.
    Ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες μια ευκαιρία.
    Όσο για τα άλλα περί μαζέματος και αδειών, είναι απλώς εικασίες και δικές σου προσωπικές εκτιμήσεις, που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
    Απλά δεν λειτουργώ κατά παραγγελία...
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια, δέχομαι το σχολιό σου για τη μη δημοσιευση του ψυχαναλυτη, δέχομαι οτι δεν σε μάζεψαν.
    Το ερώτημα όμως γιατί κατέβασες τον φάκελλο νομοσχέδιο δεν έχει απαντηθεί και αυτό δεν απαντάται με το "δεν λειτουργώ κατά παραγγελία"
    γιατί κατά παραγγελία το είχες ανεβάσει
    Θυμίσου λοιπον πως έκανες τον φακελλο


    Ανώνυμος είπε...

    Απο οτι καταλαβαινω η προταση αφορα την δημιουργια επικεφαλιδας με παραπομπη στις αναρτησεις σχετικα με το θεμα. Αν αυτο ειναι εφικτο συμφωνω. Απο εκεί και πέρα συμφωνω με τον ιδιοκτητη του μπλογκ και ας σταματησει η ανουσια 'κοντρα' που αφενος δεν ωφελεί και αφετέρου ειναι εκτός θέματος.
    9 Οκτωβρίου 2010 11:24 π.μ.

    aristos είπε...

    Αυτό έγινε πριν 5 λεπτά
    9 Οκτωβρίου 2010 11:36 π.μ.

    Απάντησε λοιπόν σε αυτό το ερώτημα και το θέμα θα κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.