Ζητούν άρση ασυλίας του Πάγκαλου

Με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου έφθασε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο της εισαγγελίας που αφορούσε τις δημόσιες δηλώσεις Πάγκαλου εναντίον του Ανδρέα Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Κουτούπης διαθέτοντας ένα "βαρύ" βιογραφικό ήταν υποψήφιος για την θέση του ΓενικουΓραμματέα μέσω της διαδικασίας open gov. Επιλέχθηκε και αφού πέρασε και από τη διαδικασία συνέντευξης με τον υπουργό οικονομικών διορίστηκε στο υπουργείο.
Την επόμενη ωστόσο ημέρα δημοσιεύματα εμφάνισαν διαλόγους του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τους οποίους προέκυπτε ότι καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟΚ.
Λίγες ημέρες αργότερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του χαρακτήριζε τον Ανδρέα Κουτούπη "σαχλαμάρα" και "καραγκιόζη" με αποτέλεσμα ο πρώην Γενικός Γραμματέας να καταθέσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η εισαγγελία πρωτοδικών ζητά την άρση της ασυλίας του αντιπροέδρου ώστε να κινηθεί η ποινική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμιση.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=52152950

 

Σχόλια

  1. Η εισαγγελία είχε χρέος να κινηθεί αυτεπάγγελτα με τη δήλωση του Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε"
    Αυτό είναι ομολογία κλοπής καραμπινάτη.
    Στη συνέχεια ας αναζητούσε μέσω αυτού και τους άλλους συνδαιτημόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.