Ανάληψη Καθηκόντων Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος

Τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης.

Μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του κατά την διάρκεια της θητείας μου στον ευαίσθητο τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Για περισσότερο από ένα χρόνο, από κοινού με τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, τους εργαζόμενους, τους εμπλεκόμενους φορείς και το επιστημονικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας καταφέραμε να αναδείξουμε τις κυβερνητικές παλινωδίες και να θέσουμε τις βάσεις για την εκπόνηση μιας εναλλακτικής πρότασης ενεργειακής πολιτικής και αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου.

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος ευθύνης, διευρυμένων αρμοδιοτήτων. Μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη θα διαμορφώσουμε τη νέα, ουσιαστική, σύγχρονη και ολοκληρωμένη κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Σε συνεργασία με τους νέους τομεάρχες του κόμματος θα δημιουργήσουμε ένα συνολικό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα αποτελέσει την πρόταση ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας, για να επανέλθει η πατρίδα μας σε τροχιά ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και προόδου.»

Σχόλια