Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου δεν μας προσέβαλαν στο ελάχιστο ως φοιτητές, σε σύγκριση με την προσβολή που νιώσαμε ως Έλληνες κατά την ομιλία του

About the video of mr. Pagkalos
Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου σε σχέση με το οπτικοακουστικό υλικό από την επίσκεψη του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Το www.e-periptero.com είναι ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης και έκφρασης.
Το πλήρες οπτικοακουστικό υλικό από την ομιλία του κ Πάγκαλου δημοσιεύτηκε αυτούσιο, αρχικά στις 12 και έπειτα στις 17 Μαΐου 2010 χωρίς καμία επέμβαση και έκτοτε είναι διαθέσιμο προς όλους. ( http://e-periptero-e-periptero.blogspot.com/2010/05/mr-pangalos-at-university-of-oxford.html ).
Επιπλέον ακολούθησαν άλλες δυο σχετικές δημοσιεύσεις.
http://e-periptero-e-periptero.blogspot.com/2010/05/cynisism-of-political-monopoly.html
http://e-periptero-e-periptero.blogspot.com/2010/07/reclaiming-democracy.html
Σε σχέση με τις δηλώσεις: οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου δεν μας προσέβαλαν στο ελάχιστο ως φοιτητές, σε σύγκριση με την προσβολή που νιώσαμε ως Έλληνες κατά την ομιλία του.
      Ο κ. Πάγκαλος απευθύνθηκε σε ένα εξειδικευμένο ακροατήριο επιστημόνων, κάποιοι εκ των όποιων διατελούν σύμβουλοι κυβερνήσεων, οι οποίοι παρευρέθηκαν όχι για να ακούσουν τις απόψεις του κ. Πάγκαλου αλλά τον αντιπρόεδρο και τα σχέδια της ελληνικής κυβερνήσεως.


Aπευθύνθηκε στο ακροατήριό του με αλαζονεία και κυνισμό, χρησιμοποιώντας την ίδια λαϊκίστικη γενικολογία στην οποία επιδίδονται οι πολιτικοί στο εσωτερικό.
Ο κ Π. μας μετέδωσε πολύ πετυχημένα τον αλαζονικό κυνισμό του πολιτικού μονοπωλίου που αντιπροσωπεύει.
   Δυστυχώς ο κ. Π. δεν αντιπροσωπεύει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά ένα γενικότερο, άψυχο πολιτικό σύστημα που δεν απευθύνετε σε κανένα και αγνοεί το γεγονός της εκλείψεώς του.
Το σύστημα αυτό ξέρει πολύ καλά να λαϊκίζει, να γενικολογεί με ανούσια στερεότυπα, να ποζάρει στις κάμερες και να σηκώνει μανίκια, να οδηγεί βάρκες, να χορεύει καλαματιανούς και να κάνει χειραψίες με ανθρώπους '‘του μόχθου’'.
Οι πολιτικοί αυτοί ξέρουν πολύ καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν ξέρουν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου. Ως εκ τούτου είναι ακατάλληλοι για της θέσεις τους .

p
http://e-periptero-e-periptero.blogspot.com/2011/01/about-video-of-mr-pagkalos.html

Σχόλια