Φίμωση ιστολογίων και σύλληψη blogger. Μια ιστορία που βρωμάει πολύ

Ένα blog εξειδικευμένο σε στρατιωτικά θέματα, έγραφε άρθρα εναντίον της κόρης του στρατηγού Φράγκου, Ευτυχίας, πρώην τηλεπαρουσιάστριας της ΕΤ3. Επειδή διαβάσαμε τις σχετικές αναρτήσεις, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν περιέχουν τίποτε το επιλήψιμο νομικά. Σκληρές, προσβλητικές, αλλά όχι παράνομες !
Της κάνουν τη σκληρή κριτική που της έκανε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και μας οδήγησε να γράψουμε..
αυτό http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_2086.html υπερασπιζόμενοι την Ευτυχία.
Όμως, άλλο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, άλλο οι υπολοιποι Έλληνες πολίτες. Έτσι, λίγες μέρες πριν, η Ευτυχία, έδωσε τα διαπιστευτήριά της στη "συμμαχία των πρόθυμων", παρουσίασε εκπομπή δηλαδή στην ΕΤ1, στην οποία υμνούσε τα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας και φυσικά έκανε την "κίνηση ματ", που σε ανεβάζει στην ελίτ της άρχουσας τάξης: κατηγόρησε τους Έλληνες ως ρατσιστές, οπισθοδρομικούς και τα λοιπά γνωστά που έχετε μάθει πιά όλοι.
Όλοι ξέρετε πώς δουλεύει πλέον ο μηχανισμός της εξουσίας. Αρκεί να φτύσεις κάτι ελληνικό. Αμέσως ένα αόρατο χέρι σε ανεβάζει. Απλά πράγματα που όλοι ξέρετε πιά και στο χέρι σας είναι να αλλάξουν, αρχίζοντας από την κατανόηση.

Μετά από αυτά και σε χρόνο ρεκόρ, ακούστηκε ότι ο blogger στρατιωτικός "εκβίασε τον στρατηγό με τηλέφωνο, ζητώντας του χρήματα για να σταματήσει να γράφει εναντίον του".
Ω, ποία φαιδρότητα!!!
Υπάρχει ένας, έστω ένας Έλληνας που να πείθεται;

Μετά ακολούθησε η κλήση άλλου blogger, που φέρεται να είναι γυναίκα και διατηρεί το γνωστό hellenicrevenge το οποίο μάλιστα έχει σχετικό άρθρο http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_9278.html
Από γνωστό χαφιεδομπλογκ, που πρωτοστατεί, όπως και στην υπόθεση Νάξιου, για όσους την ξέρουν,   μάθαμε ότι ο hellenicrevenge είναι γυναίκα και μάλιστα ο χαφιές αναφέρει και το όνομά της! Όπως το έκανε και με τον μπλογκερ Νάξιο. Όνομα, που δεν δημοσιεύεται πουθενά, αλλά οι χαφιέδες τα μαθαίνουν όλα !
Πολύς ο χαφιεδισμός στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία κι εμείς οι bloggers πρέπει να τον καταγγείλουμε.
Πρέπει να καταγγείλουμε επίσης τον ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν οι αρχές στη σύλληψη ΜΟΝΟ (μόνο) πατριωτών μπλόγκερς (είναι η έκτη φέτος!!!).
Φυσικά, αυτό δεν θα πτοήσει κανέναν, αλλά είναι απορίας άξιο, γιατί η αστυνομία δεν μπορεί ποτέ να εντοπίσει μπλόγκερς της "άλλης πλευράς" που βυσσοδομούν με απερίγραπτη χυδαιότητα, εναντίον κάθε τι ελληνικού ή πατριωτικού ή συνηθισμένου στον απλό κόσμο ρε αδερφέ!
Εναντίον του Βελόπουλου, ή του Άδωνη Γεωγριάδη ή του μακαρίτη Χριστόδουλου ή του Άνθιμου έχουν γραφτεί τόνοι πνευματικών κοπράνων, που θα γέμισαν όλους τους βόθρους του πλανήτη, έχουν γίνει πλαστοπροσωπίες, εξυβρίσεις (και "έργω"), συκοφαντίες, απειλές εναντίον της ζωής (κακούργημα!), αλλά όχι μόνο δεν συνελήφθη κανείς, αντιθέτως, δίδεται η αίσθηση, ότι αυτοί που τα γράφουν έχουν τη ρητή διαβεβαίωση -μην πούμε και υποκίνηση- κάποιων, υψηλά ισταμένων, ότι δεν θα συλληφθούν, ό,τι και να γίνει.
Κι αυτό είναι το σοβαρότερο και πρέπει να απασχολήσει τους πάντες σε αυτή τη χώρα, μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι ο εγγυητής του πολιτεύματος και τον καλούμε να ασχοληθεί και να διερευνήσει για ποιό λόγο, όλοι οι συλληφθέντες bloggers ανήκουν ΜΟΝΟ στον πατριωτικό χώρο και γιατί υπάρχει αυτή η περίεργη αδυναμία να συλληφθεί αυτός, που διοργάνωσε πριν μερικά χρόνια τον διαγωνισμό "βρείτε πότε θα ψοφήσει ο Χριστόδουλος και κερδίστε ένα playstaion" (το θυμάστε;)
 

Σχόλια