Εκτός από ψέματα προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ έλεγε και σαχλαμάρες ...

Δεν το λέμε εμείς, ο Καψής στο MEGA το είπε χθες..


Άμεση παραδοχή του κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Δεν ξέρουν ποιοι και πόσα χρωστάνε...
Ρωτάει η Τρέμη: "Ούτε και σήμερα, μπορείτε να μας δώσετε μια εικόνα του ποιοι είναι αυτοί που χρωστάνε;"
Απάντηση Παπακωνσταντίνου: ΟΧΙ
"Δεν υπάρχει ένας κατάλογος, το υπουργείο δεν έχει μια λίστα που να αθροίζει στα 24 δις με ονόματα.. " ανέφερε ο υπουργός.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Καψής είπε: "Μπαίνω στον πειρασμό να θυμίσω στον κ. Παπακωνσταντίνου τι σαχλαμάρες έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά, όταν έλεγε  θα τα εισπράξουμε όλα αυτά τα 30, 40 δις....και όλοι ξέραμε ότι τα μισά δεν πρόκειται να δείτε καν..."
Εκτός από ψέματα προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ έλεγε και σαχλαμάρες ...
Δείτε το απολαυστικό VIDEO.



Σχόλια

  1. Το ψέμα τους είναι απαραίτητο μιας και ζητάμε απο τέρατα να εχουν ανθρώπινες αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα σχολιασω το αρθρο, θα σταθω στην προειδοποιηση του μπλογκ: "Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά .. κλπ.. κλπ.."
    Να παει να πνιγει οποιος θίγεται προσωπικά.
    ΕΜεις να δεις πως θιγομαστε, που 30 χρονια τωρα ψηφιζουν τα καθαρματα και μας εχουν κατσικωθει στο σβερκο για να διαλυσουν τα σπιτια μας.
    Καμια ανοχή πλέον στους Πασοκους, ειτε απο βλακεια, ειτε απο αγνοια, ειτε απο ρουσφετι, ειναι η καταστροφη μας, και να ξεκουμπιστουν να φυγουν. Φτανει πια την Ελλαδα την κατεστρεψαν, ουτε για φτυσιμο στη μουρη δεν ειναι τα ζώα. Τον κακο τους τον καιρό!!!

    (Ευχαριστώ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 10.31 θα συμφωνούσα απόλθτα μαζί σου αν συμπεριλάμβανες και τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.