Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι....

Σε μία περίοδο που η κοινωνία μας διέρχεται μία από τις δυσκολότερες χρονικές περιόδους θα περίμενε από την πνευματική ηγεσία της Χώρας μία καθοδήγηση και μία ουσιαστική στήριξη. Όμως αυτή την επιθυμία τη διαψεύδει για ακόμη μία φορά η ίδια η πραγματικότητα. Συγκλονιστικά είναι τα νέα που ως ειδήσεις κυκλοφορούν εδώ και μέρες στη Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι ο Εισαγγελέας έχει μπει στο Πανεπιστήμιο και ερευνά την υπόθεση των συκοφαντικών e-mails ... Γνωρίζαμε ότι η υπόθεση του Αντιπρύτανη κ. Αστ. Δουκουδάκη, που είχε μηνυθεί από φοιτήτρια για σεξουαλική παρενόχληση, έχει φτάσει στη Βουλή. Γνωρίζουμε  τι έγινε, για να γιγαντωθεί η αναξιοκρατία και η οικογενειοκρατία στο Τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας.
Όμως η αυριανή Εκπομπή (16/12/2010) «Το Κουτί της Πανδώρας» (http://www.koutipandoras.gr/?p=3458) στην Κρατική Τηλεόραση πρόκειται για πρώτη φορά να αποκαλύψει ονομαστικά πια τις ανομίες  και τις συναλλαγές τους. Παράλληλα σύμφωνα με την Εκπομπή θα αποκαλυφθεί το πώς ο άνθρωπος που εκδιώχθηκε ως συνεργάτης της Χούντας από το Πανεπιστήμιο επιστρέφει ως Καθηγητής και Πρύτανης.
Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους του Δημοσιογράφους που είτε από την Τηλεόραση είτε από τα Blogs συντελούν στην κάθαρση με τη δημοσίευση της ανομίας και της ανηθικότητας, όπου αυτή επικρατεί.

Α.Π

Σχόλια