Με αφορμή την "κριτική" του Φαήλου Κρανιδιώτη

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Λοιπόν, φίλοι αγαπητοί,

δε γνωρίζω αν ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης έρχεται, όπως λέτε, πρώτος ή δεύτερος με την κριτική που ασκεί προς τους «ντιντήδες» της ΝΔ και την «ήπια» στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου, που παραδίδει την Ελλάδα και τους Έλληνες , ως πρόβατα επί σφαγή, στις ορέξεις του αδηφάγου τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Πέραν τούτου ο κύριος Κρανιδιώτης είναι δεδηλωμένος νεοδημοκράτης και παρ’ ολίγους ψήφους..
 μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ. Προσωπικά, ως ανένταχτος αριστερός, καμία ιδεολογική συγγένεια δεν έχω με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας. Το μόνο, ίσως, «συγγενές στοιχείο» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν μπορεί να θεωρηθεί «συγγενές στοιχείο», είναι η 2Οχρονη προσωπική μου φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου την πολιτική αξία και τον πατριωτισμό σέβομαι και εκτιμώ.

Σε εποχές σκοτεινές και κρίσιμες και γι αυτήν ακόμα την «ύπαρξη του ελληνικού έθνους» αγωνιώ με τον ίδιο τρόπο που αγωνιά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και προσβλέπω στις δυνάμεις εκείνες που θα ανατρέψουν το εφιαλτικό σκηνικό της Παπανδρεϊκής μειοδοσίας και θα αποπλύνουν την Ελλάδα από την ατίμωση.

Και από τις δυνάμεις αυτές δε θα μπορούσα, σε καμιά περίπτωση, να αποκλείσω τον Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα του οποίου ηγείται.

Δικαιωματικά λοιπόν, από το μετερίζι της κοινωνικής και πολιτικής κριτικής που υπηρετώ με όση συνέπεια διαθέτω, άσκησα επώνυμα την κριτική μου προς τις «αντιπολιτευτικές τακτικές» της ΝΔ, απευθυνόμενος προσωπικά προς τον Αντώνη Σαμαρά, μέσα από το πλέον δημοφιλές blog της Μακεδονίας «taxalia” στις 19 Δεκεμβρίου 2010.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_6563.html

Αντώνη Σαμαρά,

αν περιμένετε να «πέσει» το ΠΑΣΟΚ για να βγάλετε την κυβερνητική φωτογραφία στο περιστύλιο της Βουλής, πλανάστε «πλάνην οικτράν…»


Στην εποχή της αιματοχυσίας δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κυκλοφορεί ατσαλάκωτος «προτρέποντας» την κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων απλώς «να αλλάξει πολιτική!»
Αν δεν αλλάξει, δηλαδή, πολιτική τι θα κάνετε, απεργία πείνας;
Δεν άκουσες τι είπε ο συμμαθητής σου; «Έχουμε πόλεμο»
Και στον πόλεμο δεν πας με γραβάτα και μανικετόκουμπα, σηκώνεις τη σημαία της εξέγερσης, αν είσαι αρχηγός, και οδηγείς το λαό στα πεπρωμένα του ή «κρύβεσαι» πίσω από κομματικά γραφειοκρατικά τερτίπια, αδόκιμες πολιτικές προτροπές, παρακλήσεις προς «ναυτιλλόμενους», ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων εκπροσώπου και ανούσια ταξιδάκια στη έδρα των τοκογλύφων…

Τι περιμένεις Αντώνη Σαμαρά;

Σε λίγο η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική κι ούτε ο χρόνος θα σου επιτρέψει την πολυτέλεια των πρωτοβουλιών, αλλά ούτε και η ιστορία…

Ελάχιστη λοιπόν σημασία έχει ποιος «επεσήμανε» πρώτος και ποιος δεύτερος…

Σημασία έχει και μάλιστα επιτακτική να απαλλαγούμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τον νεοταξικό θίασο των αμερικανοτσολιάδων που «παρέδωσε» τη χώρα και βύθισε τους Έλληνες στην εξαθλίωση…


Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυν) 
 
 http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Σχόλια