Κύριοι των ΜΜ"Ε" είστε συνένοχοι και συμμέτοχοι στην κυβερνητική απάτη. Κρύψατε την αλήθεια πριν τις εκλογές, όπως την κρύβετε εδώ και 13 μήνες.

http://artfullyonsaturday.files.wordpress.com/2010/12/backtothefuture-12.jpg?w=600&h=915Σε κάθε χώρα που μπαίνει στο στόχαστρο του ΔΝΤ, η συνταγή είναι η ίδια: Εξαγορά - δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜ"Ε" ώστε το δράμα που περιμένει τον λαό να κρύβεται έντεχνα πίσω από μηχανισμούς προπαγάνδας. Αυτό άλλωστε το είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά, πολύ πριν υπάρξει έστω και επίσημη παραδοχή για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ. (12/2/2010!!)


Δεν σταματήσαμε όμως εκεί, αφού πριν από κάθε τους βήμα αποκαλύπταμε όχι μόνο την πραγματικότητα, αλλά και τους σχεδιασμούς προπαγάνδας.
Σήμερα λοιπόν, οι κύριοι δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Γράφουν τα "ΝΕΑ" ΣΗΜΕΡΑ:Νέα μέτρα 12 δισ. ευρώ ζητεί το ΔΝΤ για την περίοδο 2012 – 2014
Δείτε τι έγραφε ο Bond Holder στις 22/10/2010, πριν δηλαδή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Από τα €32δις του προγράμματος €11δις περικοπές δεν έχουν καθοριστεί
Παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία.

Σήμερα λοιπόν, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, και βέβαια μετά τις αυτοδιοικητικές, έρχονται και επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη του Bond Holder. Επιβεβαιώνουν όμως και κάτι άλλο: Ότι είναι επίορκοι, άθλιες βουβουζέλες και συνεργοί στο έγκλημα κατά της οικονομίας και της χώρας.
Η εξεταστική λοιπόν για το μνημόνιο αυτή την φορά θα πρέπει να περιλαμβάνει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ όπως βέβαια και τα ΜΜ"Ε" που τους φιλοξενούν.
Το ίδιο ακριβώς έπρεπε να είχε γίνει και για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου όταν ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ που
τιμούν σήμερα το ΔΝΤ, κραύγαζαν τότε για 9,000 μονάδες, για τα ΜΑΚΛΩ στις 15,000 δραχμές κλπ.

Δυστυχώς τότε έμειναν ατιμώρητοι. Ένα από τα ολέθρια σφάλματα της κυβέρνησης Καραμανλή.

Εάν δεν εξαρθρωθούν και σήμερα, η συνέχιση του εγκληματικού τους ρόλου εις βάρος του συνόλου, είναι δεδομένη.


Υ.Γ; το πρωτοσέλιδο αποτελεί (μαύρη) χιουμοριστική σύνθεση του καλλιτέχνη.

Σχόλια