Οι "Έλληνες" του giorgakis ψήφισαν...

Εικόνα από τις χθεσινές εκλογές και συγκεκριμένα από εκλογικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων!!!

Με αυτούς τους ψηφοφόρους στηρίζεται το μνημόνιο και οι τύποι σαν τον Καμίνη και τον Σγουρό... με τις υγείες μας...

Απορία! Αυτός είναι Έλληνας; είναι κοινοτικός; η απλά είναι ΠΑΣΟΚ;;;;;


από το greekalert

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2010/11/giorgakis.html#ixzz14o48kk4Z
apneagr

Σχόλια

  1. Φιλτατε αριστο επειγοντως στον οφθαλμιατρο, κατι εχουν παθει τα ματια σου και δεν βλεπεις καλα.
    Σχετικα με την αναρτηση σου,που ξερεις οτι ειναι ΠΑΣΟΚ και οχι ΝΔ ? Μηπως ξεχνας τα κολπα του Νικητα με τους Βουλγαρους ?
    Επισης, αφου καλως η κακως (προσωπικα κακως αλλα ας ειναι καλα αυτοι που τους εφεραν την τελευταια πενταετια.) κατοικουν στη χωρα γιατι τους αποριπτεις οταν σε ολη την Ευρωπη εφαρμοζεται η ιδια πολιτικη για τους τριτοκοσμικους μεταναστες.
    Για παραδειγμα στη Γερμανια ψηφιζουν η δεν ψηφιζουν οι Τουρκοι, στο Βελγιο ψηφιζουν η δεν ψηφιζουν οι Μαροκινοι,στη Γαλλια ψηφιζουν η δεν ψηφιζουν οι Αλγερινοι, στην Αγγλια ψηφιζουν η δεν ψηφιζουν οι Ινδοι, Πακιστανοι.
    Αστα λοιπον φιλτατε και μην κανεις κακης ποιοτητα προπαγανδα.
    ΥΓ Μιας και βλεπω τη φωτογραφια του Κου Αγοραστου, που τοσο ενθερμα υποστηριζεις (γιατι άραγε ? εχεις παρει καμμια υπόσχεση?) για σχολιασε μας το πιο κατω άρθρο
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_3940.html
    Αυτο δεν ηταν νοθεια και μαλιστα μεσα στη Βουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.