Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ»

Ο κ.Μπουτάρης ξεπέρασε τις τελευταίες ημέρες κάθε επιτρεπτό όριο.
  1. Πρόσβαλλε όλους τους Θεσσαλονικείς εξαγγέλλοντας μνημείο για τους Νεότουρκους στην Πλ.Ελευθερίας.
  2. Τρομοκράτησε τους εργαζόμενους στον Δ.Θ. λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε απολύσεις ενώ γνωρίζει ότι οι εργαζόμενοι στον Δ.Θ. και συνεπείς είναι και προστατεύονται από το Ελληνικό Σύνταγμα και στον Δ.Θ. λειτουργούν άψογα όλα τα πειθαρχικά όργανα.
  3. Κορόιδεψε τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου (8μηνίτες) υποσχόμενος μονιμοποίησή τους, ενώ γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατον και απαγορεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα.
  4. Αναστάτωσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε συμφωνία με εργολάβο όταν μόλις προ 2μήνου – κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – δεν ήθελε ούτε εθελοντική δωρεάν βοήθεια από ιδιώτες!
  5. Συμφώνησε με την πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δ.Θ. να προχωρήσει σε «Περαίωση» των διεκδικήσεων της Θ’ ΔΟΥ από τον Δ.Θ. από το έτος 1993, όταν στην Δημαρχιακή Επιτροπή το άλλο μέλος της «Τρόικα» κ.Ανδρέας Κουράκης μόλις πριν 3 ημέρες την καταψήφισε!…
  6. Σε έναν από τους γνωστούς παροξυσμούς του με απεκάλεσε σε συνέντευξη του σε Αθηναϊκή εφημερίδα «σκοταδιστή» κ.α., κ.α….
Όλα θα μπορούσα να τα ξεπεράσω, όλα θα μπορούσα να τα συγχωρήσω, εκείνο όμως που δεν ξεπερνιέται και δεν συγχωρείται είναι η εξαγγελία του κ.Μπουτάρη για μνημείο στην Πλ.Ελευθερίας προς τιμή των Νεότουρκων!
Συγκεκριμένα σε Αθηναϊκή Εφημερίδα της περασμένης Κυριακής ο κ.Μπουτάρης δήλωσε:
«Η Πλ. Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η επανάσταση των Νεότουρκων. Στην Πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω τετραώροφο υπόγειο πάρκιγκ και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την επανάσταση των Νεότουρκων»!
Αυτά τα πρωτοφανή δήλωσε ο κ.Μπουτάρης όταν  οι πάντες γνωρίζουν ότι οι Νεότουρκοι τον Οκτώβριο του 1911 – ως Κυβέρνηση της χώρας – αποφάσισαν σε συνέδριό τους, εδώ στην Θεσσαλονίκη, την εξόντωση των μη Μουσουλμανικών Εθνικοτήτων, απόφαση που οδήγησε στην Γενοκτονία των Ποντίων και στην Γενοκτονία των Αρμενίων.
Διότι κατ’ επανάληψη έχει δημοσιευθεί το έγγραφο του Αυστριακού Υπουργού Εξωτερικών προς το Βερολίνο το οποίο αναφέρει:
«Η πολιτική των Τούρκων είναι μέσω μιας γενικευμένης καταδίωξης του Ελληνικού στοιχείου να εξοντώσει τους Έλληνες ως εχθρούς του Κράτους, όπως πριν τους Αρμενίους.
Οι Τούρκοι εφαρμόζουν τακτική εκτόπισης των πληθυσμών, δίχως διάκριση και δυνατότητα επιβίωσης από τις ακτές στο εσωτερικό της χώρας, ώστε οι εντοπιζόμενοι να είναι εκτεθειμένοι στην αθλιότητα και τον θάνατο από πείνα.»…
Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια!
Ο κ.Μπουτάρης θα πρέπει να ζητήσει αμέσως συγνώμη από όλους τους Θεσσαλονικείς για όσα περί «μνημείου των Νεοτούρκων» εξήγγειλε και κυρίως από τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, και τους Αρμένιους.

http://papageorgopoulos.wordpress.com/
--

Σχόλια