Η απάτη και η αυταπάτη

Ο Πάγκαλος ξαναμίλησε. Και τι είπε; Ότι το κεφάλαιο στην Ελλάδα έχει την διπλάσια κερδοφορία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και ότι βρίσκουν τρόπους ώστε να αποφεύγουν την φορολόγηση.
Οπότε να το έχουμε υπόψη μας αυτό. Όταν ο Πάγκαλος γίνει υπουργός κάποιας κυβέρνησης θα το ρυθμίσει το θέμα ώστε να πληρώνουν και αυτοί που βγάζουν τα πολλά και όχι μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι οποίοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, έτρωγαν μαζί με τον Πάγκαλο.
Στο 15% θα φτάσει η ανεργία. Επίσης στο 15% θα φτάσει και το έλλειμμα του 2009. Το έλλειμμα και...
η ανεργία μάλλον ανταγωνίζονται στο πιο θα φτάσει πρώτο στο 30%.

Μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών μας πληροφόρησε το ΕΛΚΕΚΑ. Ναι εσάς περιμέναμε να μας το πείτε.

Προσέξτε λίγο την παρακάτω φράση: «Θα αγωνιστούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Πιστεύεις ότι αυτή η φράση ανήκει σε κάποιον που ασχολείται με κάποιο άθλημα. Λάθος. Η φράση αυτή ανήκει σε πολιτικό της ΝΔ. Δεν έχει σημασία το όνομα, εξάλλου την λένε όλοι οι νεοδημοκράτες τώρα που είναι στην αντιπολίτευση, όπως την έλεγαν και οι πασόκοι όταν ήταν στην ανάλογη θέση.

Κανονικά οι πολιτικοί (όπως και οι πολίτες - ψηφοφόροι) θα έπρεπε να σκεφτόντουσαν κάπως διαφορετικά. Δηλαδή: τι είδους πολιτική πρεσβεύει η ιδεολογία της ΝΔ (ή του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ κλπ); Την ασκούμενη πολιτική από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την είδαμε. Και είναι η πολιτική που μας έχει φέρει σε αυτό το χάλι.

Όταν λοιπόν ο πολιτευτής της ΝΔ λέει ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει εννοεί ότι θα...συνεχεια στο http://mikrosfokion.blogspot.com


Σχόλια

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

    Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

    Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.