Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής στην Καρδίτσα

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

-«Δέσμευσή μας να λειτουργούμε ως ομάδα δουλειάς, ομάδα αποτελέσματος
για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό»

«Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία και ειδικότερα την Καρδίτσα», χαρακτήρισε το συνδυασμό της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών», ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρουσιάζοντας σήμερα τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο «Παυσίλυπο».
Πλαισιωμένος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων «ήταν πολύ δύσκολη αφού υπήρχαν πολλές, μα πάρα πολλές, εξαιρετικές υποψηφιότητες. Αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει και στους 4 νομούς της Θεσσαλίας είναι αν μη τι άλλο ισχυρό μήνυμα, προάγγελος της μεγάλης νίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου», σχολίασε και ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους «τους άξιους συμπολίτες μας που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφές ότι η Θεσσαλία σήμερα «δεν έχει ανάγκη από πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας.
Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε σήμερα όλοι όσοι είμαστε εδώ: Να λειτουργούμε ως ομάδα, ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς, ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.
Ως ομάδα μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας.
Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών».
Αναφερόμενος ειδικότερα στο ψηφοδέλτια της Μαγνησίας και των Βόρειων Σποράδων τόνισε με έμφαση:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τη Μαγνησία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τις Βόρειες Σποράδες.
Με άξιους υποψήφιους, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης.
Με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.
Με επιστήμονες που έχουν – αποδεδειγμένα – τις γνώσεις.
Με ανθρώπους του μόχθου που θήτευσαν στο «πανεπιστήμιο της ζωής».
Με ανθρώπους που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπατριωτών τους, όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις.
Με ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, τον διάλογο.
Με νέους ανθρώπους οι οποίοι κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης δυναμώνοντάς μας με τις νέες ιδέες τους, με το κριτικό τους πνεύμα, με τις σύγχρονες αντιλήψεις.
Θέλουμε τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή για την Θεσσαλία. Αυτό δεν είναι σύνθημα, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ευχή.
Είναι δέσμευση. Και την κάνουμε σήμερα πράξη».


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αλεξίου Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε στην Άμπελο Σοφάδων το 1971. Αγρότης. Απόφοιτος του ΤΕΛ Οικονομίας και Διοίκησης. Μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣ Καρδίτσας. Αντιπρόεδρος της ΟΑΔΗΣΚ, μέλος του ΔΣ της ομάδας «Δήμητρα».

Αναστασόπουλος Αντώνιος
Γεννήθηκε την Ιτέα Καρδίτσας το 1955. Υπάλληλος ΟΤΕ. πρώην δήμαρχος Φύλλου, πρόεδρος κοινότητας Ιτέας, Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ενιπέα, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλος ΔΣ ΤΕΔΚ

Γκορίλας Δημήτριος
Γεννήθηκε στο Μελλισοχώρι Καρδίτσας το 1948 και είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ. Διετέλεσε Διευθυντής ΔΟΥ Παλαμά και Καρδίτσας, Πρόεδρος Συλλόγου Εφοριακών Ν. Καρδίτσας, Εκπρόσωπος Συλλόγου Εφοριακών Ν. Καρδίτσας στην ΠΟΕ-ΔΟΥ και πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Μελλισοχωρίου.

Θωμά Αικατερίνη
Γεννήθηκε και κατοικεί στον Παλαμά. Είναι 30 ετών. Επάγγελμα Πολιτικός Μηχανικός.

Κακαράτζας Γρηγόριος
Γεννήθηκε στη Μαραθέα. Εμπορικός αντιπρόσωπος, διετέλεσε αντινομάρχης, ετών 45.

Κόκκαλη - Κουβέλη Γεωργία
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προϊσταμένη του τμήματος Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ν.Α Καρδίτσας.

Κουκουλέτσος Θωμάς
Γεννήθηκε στο Ξυνονέρι Καρδίτσας, το 1952, απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μητρόπολης

Κωνσταντέλλος Αντώνιος
Γεννήθηκε στον Βλοχό και κατοικεί στον Παλαμά Καρδίτσας. Βιολόγος. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι Σύμβουλος στην ΤΕΔΚ, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παλαμά, μέλος της τεχνικής επιτροπής του προγράμματος Θησέας.

Λέμας Ευάγγελος
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1957, Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και ασκεί το επάγγελμα του Οικονομολόγου. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας, Πρόεδρος του Επαγγελματικού τμήματος, Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Καρδίτσας και μέλος του ΔΣ του ΤΕΜΠΜΕ.

Μίχος Γιώργος
Γεννήθηκε το 1982 στο Μουζάκι Καρδίτσας. Πτυχιούχος του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας, σχολή Αυτοματισμού. Ελεύθερος επαγγελματίας.

Μπακρατσάς Αθανάσιος
Γεννήθηκε στο Μάρκο. Νομικός των πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Υποθηκοφύλακας στον Παλαμά Καρδίτσας. Διετέλεσε πρόεδρος στην κοινότητα Μάρκου, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παλαμά και Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων

Νούσιος Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1975 και κατοικεί στην Καρδίτσα. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Νομικής του Πανεπιστημίου Lille 2, Με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Paris 2 Assas Γαλλίας. Ασκεί την δικηγορία στην Καρδίτσα.

Παπαδήμας Ηλίας
Γεννήθηκε στο Ανθηρό Αργιθέας το 1956. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας. Εργάστηκε ως Εκπαιδευτικός. Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1990 και ως δήμαρχος Αργιθέας από το 2002 έως το 2006. Διετέλεσε μέλος της ΤΕΔΚ και πρόεδρος των Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων και μέλος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Καρδίτσας

Ψαχούλας Ορέστης.
Γεννήθηκε στο Μοσχολούρι Σοφάδων και είναι 47 ετών. Επιχειρηματίας. Πρόεδρος στην Ένωση Καταστηματαρχών Καρδίτσας, Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας, Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Σχόλια