Δημαράς: Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση,θα σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεκινήσουμε έναν αγώνα ανάτασης. Περιφέρεια, κυβέρνηση, δήμοι, φορείς, συνδικάτα, πρέπει να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν περισσεύει κανένας».
Με αυτές τις φράσεις, ξεκίνησε την ομιλία του ο Γιάννης Δημαράς προς τους παρευρισκόμενους, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής με το «Άρμα Πολιτών», Κατερίνας Πιπιλή και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία Δημοκρατίας στα Μέγαρα.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ξεκαθάρισε πως: «Πρέπει να βάλουμε στην άκρη ό,τι μας πλήγωσε και μας πληγώνει. Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογή μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της.
Έχουμε να απολογηθούμε στον λαό μας, στους συμπολίτες μας. Και όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας πρέπει να τους απαντήσουμε με έργα και όχι με κατηγορίες και μετάθεση ευθυνών». «Ήρθαμε να λύσουμε προβλήματα και όχι να δημιουργήσουμε νέα», τόνισε με έμφαση ο Γιάννης Δημαράς.

http://magoulaonline.gr/2010/10/8931

Σχόλια

  1. Τα παραπάνω αποτελούν τη συνέχεια του Μεγάλου Κόλπου του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.