ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ  Ο  κ.  ΔΗΜ.  ΑΝΤΩΝΙΟΥ,  
Ο  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ  ΑΠ' ΤΗΝ  ΧΑΛΚΙΔΑ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ  . . . ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ   ΜΗΝΥΣΗ  ΣΤΟΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ  ΤΟΥ  
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  ΠΕΡΙ  ΔΗΘΕΝ  ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ  ΘΡΥΛΙΚΟΥ  <<ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ>> 
ΤΟΥ  ΟΠΟΙΟΥ  ΓΙΝΑΜΕ  ΥΠΗΚΟΟΙ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ  ! ! !    

<< ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ 
Λένε τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ: «O Γιώργος επιτέθηκε ( ! ! !) στην Μέρκελ κι εμπόδισε την ψήφιση άρθρου στο Ευρωπαικό Σύνταγμα για την άρνηση ψήφου στις αποφάσεις της ΕΕ, των υπερχρεωμένων χωρών»! 
Μα η άρνηση αυτή ισχύει ήδη με το άρθρο 126 παρ.9-13 του ήδη ισχύοντος Ευρωπαικού Συντάγματος από το 2005 ! Μάλιστα το άρθρο αυτό έχει ενεργοποιηθεί για την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2010 με την έναρξη της Επιτήρησης και η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις που παίρνονται γι αυτήν, όπως η απόφαση για την ίδρυση του Μηχανισμού Οικονομικής Στήριξής της (που εξεφράσθη στο Μνημόνιο). Την αλήθεια αυτή άλλωστε την δήλωσε κι ο ΓΑΠ τον Μάιο στην Βουλή σε απάντησή του στην Παπαρρήγα ( ! ! ! ) στην μομφή της οποίας ότι " παρέδωσε την εθνική μας κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις " απάντησε "οργισμένα" ο ΓΑΠ: "Τι λέτε Κε Παραρρήγα ;  Καταλαβαίνετε ότι είμαστε σε πόλεμο ;  Ξέρετε ότι έχουμε χάσει το δικαίωμα ψήφου μας στην Ευρώπη λόγω των χρεών που μας άφησε η ΝΔ ! !"
(. . . ενώ  το  Πασοκ  μας  άφησε  Ταμείο  που  κουδούνιζε με λίρες ! )    

Οι δήθεν Λεονταρισμοί του ΓΑΠ εναντίον της Μέρκελ είναι νιαουρίσματα μιας γατούλας ! Όποιος προσπαθεί με το ζόρι να μπεί στην Ιστορία καθίσταται περίγελός της. 


Δημ. Αντωνίου

Σχόλια