Σημαντική πολιτική και εκλογική πρωτοβουλία από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Ζέττα Μακρή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντική πολιτική και εκλογική πρωτοβουλία από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Ζέττα Μακρή.
Μια πολύ χρήσιμη για το περιβάλλον ανατροπή των προεκλογικών συνηθειών κάνει η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή με την απόφαση της να μην τυπώσει το προεκλογικό της πρόγραμμα. «Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι οι κακόπιστοι θα σπεύσουν να εκτιμήσουν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα! Θα τους προλάβω λέγοντας τους ότι το πρόγραμμα μας ήδη γνωστοποιείται στους πολίτες στις καθημερινές οργανωμένες ή τυχαίες συναντήσεις μαζί τους, στα debates (τρία μέχρι στιγμής) των υποψηφίων Δημάρχων αλλά και στις θεματικές επαφές που κάνω με φορείς και συλλόγους.
 
Όλο το επόμενο διάστημα, του ενός μήνα μέχρι τις εκλογές, θα έχω επαρκή χρόνο,  δια των  ΜΜΕ  ν’ αρθρογραφήσω, ν’ απαντήσω σε συγκεκριμένα ερωτήματα και να παρουσιάσω τις θέσεις του συνδυασμού μας για τα προβλήματα   του μεγάλου Δήμου Βόλου»,  δήλωσε η κα Μακρή και αιτιολογεί την απόφαση της:
«Την απόφασή μου την πήρα το βράδυ της  3ης  Σεπτεμβρίου, που απειλήθηκε ο λόφος της Γορίτσας από εμπρηστές, όπως ανακοίνωσε  η Πυροσβεστική,   Αντί για τα εκατομμύρια των σελίδων που απαιτούν τα  δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα του προγράμματος του συνδυασμού μας και αντί να θανατώσουμε δεκάδες από αυτά για να εξασφαλίσουμε το χαρτί που απαιτείται για μια τέτοια έκδοση, επιλέγω να φυτέψουμε δέντρα. Γνωρίζω ότι αυτή μου η απόφαση θα δημιουργήσει εμπόδια στην παρουσίαση του προγράμματός μας στους πολίτες. Θα τα ξεπεράσουμε με τους τρόπους που προανέφερα και επιπλέον με τη συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος  στο φυλλάδιο μας  και με την ανάρτηση του με λεπτομέρειες στο διαδίκτυο. Θα ένιωθα εξαιρετικά δυσάρεστα,  αν δεν είχα αυτονόητη απάντηση στο ρητορικό ερώτημα «πρόγραμμα ή δάσος;»
Ο συνδυασμός μας δημιουργεί ένα πρόγραμμα που δεν θα είναι αναλώσιμο με το πέρας των εκλογών. Οι δεσμεύσεις μας θα υπάρξουν αποτυπωμένες παντού και το κυριότερο θα είναι υλοποιήσιμες. Η πολιτική μου διαδρομή μετρά χρόνια τα οποία δημιούργησαν  γλώσσα ειλικρίνειας μεταξύ μας και αυτό δημιουργεί προοπτική εντιμότητας στην μελλοντική μας σχέση.
Τα χρήματα που θα διέθετε ο συνδυασμός για την εκτύπωση του προγράμματος  θα διατεθούν για να πραγματοποιήσουμε δενδροφυτεύσεις  σ’ όλους τους Δήμους και την Κοινότητα που θ’ αποτελέσουν τον μεγάλο Δήμο Βόλου από την 1η Ιανουαρίου.
Σ’ αυτή μας  την πρωτοβουλία  ζητούμε τη συνδρομή σας,  γιατί για μας η κοινωνία των πολιτών απαιτεί την κοινή δράση.

Σχόλια