Τα ξοφλημένα γραμμάτια

 
Μπορεί να καταργήθηκαν -από τον GAP- οι δεξιώσεις στα προξενεία μας για την 28η Οκτωβρίου και τους ήρωες του ‘40 που έδωσαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη πατρίδα, αλλά από τώρα και στο μέλλον θα γίνονται, αντί αυτών, δεξιώσεις για τον ήρωα GAP, που… ”υποδούλωσε” την Ελλάδα στην Τρόικα.
Είναι γεγονός ότι  ο πρωθυπουργός οδηγεί την Ελλάδα στο… μέλλον, με τα ”εργαλεία” του σημιτικού παρελθόντος.
Προεκλογικά όλοι περίμεναν δυναμική κυβέρνηση με ικανούς, άφθαρτους και προέκυψαν τα σκουριασμένα υλικά, μαζί με… υπουργείο Υγείας, Άθλησης-Κανό και Διατροφής.
Επαγγελματίες  κομματικοί της πλατείας Κολωνακίου ανάλαβαν εργατικές, αγροτικές ”υπευθυνότητες” και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και την ομηρία, του πρωθυπουργού της χώρας.
Από το κυβερνητικό σχήμα με τα ”ξοφλημένα γραμμάτια” του πολύ αμαρτωλού παρελθόντος, λείπουν μόνο ο ‘Ακης, ο Γιάννος και ο Τσουκάτος…

Το σημερινό κυβερνητικό σχήμα είναι αντιπροσωπευτικό του κράτους- ”τέρατος” που τρώει τα σωθικά της Ελλάδας μας για δεκαετίες. Και στην πιό κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της, η πατρίδα μας κυβερνάται από άξεστους, δουλοπρεπείς, ψεύτες, ευθυνόφοβους.
Συμπέρασμα: Ο σημερινός πρωθυπουργός, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τον εγκλώβισαν νταβατζήδες και σκληρός πυρήνας του ”λαδιάρικου” ΠΑΣΟΚ. Απλά, θα ”παραμυθιάζει” τον ελληνικό λαό όσο μπορεί ακόμα και θα το ”παίζει” μεγάλος ”ηγέτης” έξω, με συχνά πολυέξοδα ταξίδια, ελπίζοντας, μετά τον σίγουρο διωγμό του από τον Ελληνικό λαό, να αποκομίσει καμιά «καλή» θέση στο εξωτερικό, επειδή η Ελλάδα, που την κατάστρεψαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της, δεν θ’ αποφύγει την χρεοκοπία.

Σχόλια